Dues noves jornades de trot a Manacor

9 noviembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
FBT

Hi ha programades set curses el dissabte i sis el diumenge

 

L’Hipòdrom Municipal de Manacor acull de nou una doble reunió de trot aquest cap de setmana, mentre Son Pardo segueix essent escenari de la producció cinematogràfica Jappeloup. Set curses amb 65 cavallls matriculats el dissabte i sis curses el diumenge, amb 50 inscrits, donen forma a la programació hípica de trot d’aquest cap de setmana, que es pot veure amenaçada per les previsions de pluges intermitents a la nostra illa.

La reunió de demà dissabte, comencàra a les 16 hores amb el Premi Garonda, seguit de Daixa F (16,30 h), Horita Mora (17,00 h.), Fric (17,30 h.), Bella Luz (18 h.), Hexky (18,30 h.) i Hammer Cat (19,00 h.).

La darrera prova és la de major dotació (650 euros) i pels apostants presenta l’atractiu d’un fons garantit de 400 euros al trio especial.

Diumenge la reunió s’obrirà a les 16 hores amb la cursa de minitrot amb 10 ponis participants i continuarà a les 16,30 amb el Premi Garonda B II, seguit del Vendaval (17 h.) Club d’Amateurs i Propietaris (17,30 h.), Vesta (18 h.), Demi Sol (18,30 h.) i tancarà el Premi Milla-FBT a les 19 hores, amb 1.500 euros en premis i 500 euros de fons garantit en el trio especial.

 

 

Oficina de Comunicació de l’IEHM

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com