11 noviembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Juan Capo

Els veterans del Rte Es Cruce varen fer un bon partit contra Caballito de Mar

RTE ES CRUCE 77 – CABALLITO DE MAR 46

El Caballito de Mar es presentava com a líder a la pista de Felanitx, però ho feia amb només 7 efectius. Al primer quart l’equip visitant va demostrar el perquè estaven imbatuts, amb un joc molt sòlid en defensa i molt clar en atac, arribant al final amb un 12 a 14.

Al segon quart les coses varen baratar, amb uns esplèndits Damià Bover i Gaspar Noguera que en 5 minuts varen propiciar un 14 a 2 que capgirava el marcador. 34 a 24 al descans.

La segona part va ser més de tràmit, on la baixada física dels visitants va ser evident i jugant a ratxes i anotant 6 triples el Rte Es Cruce va aconseguir augmentar la diferència fins als 30 punts.

Jugaren: Xisco 4, Pere 4, Nadal 4, Gaspar 16, Rafel 4, Marc 3, Perelló 8, Mateu 15, Motlos 6, Damià 13.