Sibila guanya el Critèrium dels 5 anys-La Caixa

21 noviembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

L’egua menada de la Quadra G. Mairata, menada per Antoni Frontera, marca un nou registre amb 1’16”9

 

El Critèrium dels 5 anys-La Caixa, per a cavalls nacionals de 5 anys sobre una distància de 2.600 metres, ha estat per a Sibila,  conduïda per Antoni Frontera, amb un registre d’1’16”9. Aquesta marca suposa un nou rècord d’aquesta prova clàssica de tardor que des de 2008 estava en mans de l’egua Malone, de la Quadra Valls Rullan (1’17”6). La segona posició ha estat per a Sybila de Kor, menada per J.A. Riera amb 1’17”0, i la tercera per a Sam G amb J.C. Rotger de menador, amb un temps d’1’17”3. Sibila s’ha imposat en els darrers 30 metres amb una arribada frec a frec amb Sybila de Kor.

Aquesta tarda s’ha estrenat a Son Pardo el nou paviment amb arena de sílice que s’ha col·locat durant aquesta setmana passada. Coincidència o no, amb la pista renovada s’ha marcat un nou registre en el Critèrium dels 5 Anys, patrocinada per la Caixa. El director general d’empreses de l’entitat patrocinadora, Silvio Sarralde, juntament amb el president de l’Institut de l’Esport Hípic, Colau Gómez ha fet entrega de la copa al guanyador de la cursa, que estava dotada amb 1.550 euros.

El programa de carreres s’ha iniciat a les 16 hores amb el Premi Paris Grandchamp que ha guanyat Ubela Alles amb Ma. M. Carmona (1’18”9),. Ha continuat la reunió amb el Premi Perla Negra GS amb victòria per a Vitorino Mar, menat per Guillem Andreu (1’18”1). El Premi Coolman, guanyat  per Nommel Crack (1’16”7), ha servit d’avantsala del Critèrium dels 5 anys.

El Premi Clausura del Torneig del Club d’Aprenents ha estat guanyat per Organisateur (1’16”3), menat per Miquel Serra.

 

FOTOS IEHM: Arribada del Critèrium i entrega de trofeus d’aquesta cursa clàssica.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com