Mallorca B – Badalona, perquè a IB3, la Segona B també és nostra

25 noviembre 2011 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol

Mallorca B – Badalona, perquè a IB3, la Segona B també és nostra

El proper diumenge IB3 Televisió us oferirà dins el programa “Total Esport” el partit que disputaran: Mallorca B – Badalona a partir de les 12.00 hores.

L’espai presentat per Cristina Roig, donarà pas, quan quedin pocs minuts per les dotze del migdia al partit d’aquest diumenge. A més, us oferirem diverses connexions en directe amb l’Estadi Balear, ja que el líder de la classificació, l’Athlètic de Balears disputa el seu encontre de la jornada davant el Reus.

Amb la narració de Pere Guasp, els comentaris de Roger Arnau, i a peu de gespa Josep Pons. Un equip de professionals que ens faran arribar minut a minut el seguiment del partit.

Des de la Ciutat Esportiva Antonio Asensio, es disputarà el partit corresponent a la quinzena jornada del campionat de 2 ª Divisió B, entre el Mallorca B i el Badalona i que IB3 us oferirà en directe.  Recorden que el Mallorca B es troba sisè a la classificació amb 23 punts i el Badalona novè amb denou punts.

També podreu escoltar aquest partit al programa “Esports3”d’IB3 Ràdio amb la narració del periodista Alejandro Jurado.

Per altra banda, a “Esports3”també podreu escoltar el matx de l’Atlètic de Balears davant el Reus, amb la narració de Miky Tous i el comentaris de Toni del Castillo.

IB3

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com