El president de l’equip de bàsquet Sóller Bon dia, Joan Puigserver, visita “La mirada”

29 noviembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El president de l’equip de bàsquet Sóller Bon dia, Joan Puigserver, serà entrevistat dimecres a “La mirada”, l’espai informatiu matinal d’IB3 Televisió conduit per Marc Cornet. Puigserver visita el plató del programa d’IB3 Televisió per parlar sobre la situació econòmica actual de l’equip i les expectatives de futur que té del quadre entrenat per Jorge Méndez.

Les tertulianes de “La mirada” seran Alicia Mateos i Victòria Campins, que donaran els seus respectius punts de vista de les principals notícies de la jornada. A continuació, es tendrà la informació més completa de El Temps i un avanç de les notícies del matí que es podran veure posteriorment a l’IB3 Notícies Migdia.

“La Mirada” s’emet de dilluns a divendres a partir de les 10.00 h del matí dins l’edició de l’IB3 Notícies matí.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com