Penúltima reunió de trot de l’any a Manacor amb 9 carreres, aquest diumenge

15 diciembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

FBT

La darrera jornada serà el 26 de desembre, mitjana festa de Nadal

 

Mentre Son Pardo trasllada als dimecres 21 i 28 de desembre les dues darreres jornades hípiques de l’any per donar pas a les carreres Premium, l’Hipòdrom Municipal de Manacor es prepara per tancar l’any amb la penúltima reunió que tindrà lloc aquest proper diumenge, amb 9 carreres més la cursa de minitrot, i abans que el 26 de desembre (segona festa de Nadal) es posi punt final a la campanya de trot d’enguany a l’hipòdrom de la comarca del Llevant.

El darrer diumenge de trot a Manacor començarà a les 16 hores amb el Premi Tic Tac. Vint minuts després es donarà sortida a la carrera de minitrot (amb 14 inscrits). Les següents carreres tindran aquest ordre:

-Premi Team Royal Bis (16,45 h.)

-Premi Truman (17,10 h.)

-Premi Joan Riera Joan (17,35 h.)

-Premi Norelia (18 h.)

-Premi Team Royal (18,25 h.)

-Premi Tango Senator (18,50 h.)

-Premi Jorban (19,15 h.)

-Premi Jorban Bis (19,40 h.)

La reunió de diumenge presenta un total de 102 cavalls participants a les 9 carreres i una dotació total en premis de 5.150 euros. Per a les carreres de Manacor s’hi havien inscrit per aquest cap de setmana un total de 198 exemplars. El Premi Joan Riera Joan, amb 700 euros, és la prova més important. Presenta una graella amb 11 cavalls participants, de tres i més anys nacionals, i es correrà sobre una distància de 2.050 metres.

 

 l’IEHM

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com