Crònica de les infantils’98: 17/12/11

18 diciembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Darrer partit de l’any i nova victòria de les nostres jugadores que tanquen aquest any amb 7 victòries i cap derrota.

El partit va començar més de mitja hora tard a causa d’un partit de minis i per això el nostre escalfament a pista també va ser molt breu. Les felanitxeres sortiren a la pista molt fredes, amb una defensa fluixeta i un atac amb moltes errades. Acabàvem el primer quart amb un parcial 6 a 12. En el segon quart la nostra intensitat defensiva va augmentar i els nostres atacs varen ser més fluids i ràpids. Després dels primers 20 minuts el marcador reflectia un 8 a 27.

Després del descans el públic local es va fer notar molt i les nostres jugadores es varen posar nirvioses. Sort que les felanitxeres varen treure la seva ràbia per demostrar que saben jugar bé quan les condicions del partit no són les més favorables per nosaltres. Al final molts de nirvis i alguna rabieta innecessària però una victòria justa per les nostres nines.

Jugaren: Ana, Gema 4 punts, Cater 10 punts, Montse 10 punts, Júlia 2 punts, Cris 4 punts, Andrea 10 punts, Laura 1 punt i 11 rebots, Silvia 9 punts, Nena 8 punts i Magda.