Shakir Star guanya el Memorial B. Estelrich

22 diciembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Umbrella SAS. Premi Faraón. J.Bauzà B.

Treboli Spa s’emporta el Premi Clausura Circuit dels 4 anys

 Treboli Spa, amb Guillem Andreu a les regnes, ha guanyat la primera carrera Premium d’aquesta tarda a Son Pardo, Premi Clausura Circuit dels 4 anys, dotat amb 6.000 euros pels primers classificats, amb un temps d’1’18”2. Tres han estat els cavalls retirats d’aquesta cursa, el favorit Trebol, Tom Raider i Terra de Llevant. Trebol, campió nacional de 2010, fou intervingut d’urgència la nit anterior. La segona plaça de la carrera ha estat per a Terre d’Strauss amb A. Pou H. (1’18”5) i la tercera per a Tibet amb J. Bauzá B. (1’18”6).

La segona carrera estrella de la jornada Premium, el Premi Memorial Bartolomé Estelrich, ha estat guanyada per Shakir Star, menada per M.A.Binimelis, amb un crono d’1’18”4, seguit a gran distància per a Oh Deco SB amb G. Rierra (1’18”9) i Sybila de Kor amb J.A.Riera (1’18”9).

La reunió d’avui s’ha obert amb dues carrera fora del programa Premium: el Premi Siurell des Pont, guanyat per Via Twist CS (1’22”4) amb M.Servera i el Premi Faraon Prim que s’ha emportat  Umbrella Sas amb J. Bauzà B.

La jornada d’aquesta tarda i nit ha iniciat un nou cicle que l’associació francesa Cheval Français ha establert a Son Pardo amb l’organització i coordinació de la FBT i l’IEHM per tal d’oferir un calendari de 2 reunions Premium en aquest final de desembre (la segona serà el proper dimecres 28) i un total de 10 reunions durant el 2012. Totes elles tenen obert diverses línies de joc en xerxa pels apostadors hípics, la qual cosa s’espera que generi un important benefici pel sector del trot de les illes, després de la magnífica experiència del cicle de 8 reunions PHH (anterior denominació de les Premium) que es va començar el 5 de gener d’enguany.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com