Tal como adelantaba nuestra web el 29 de Diciembre, EL CAMPIONAT D’ESPANYA SUB-16 SE JUGARÀ A LES ILLES BALEARS

3 enero 2012 | Por Redacción | Categoria: Convocatorias Selecciones, Fútbol

LA FFIB ENCARA NO HA DECIDIT EL MUNICIPI ON SE CELEBRARÀ
EL CAMPIONAT D’ESPANYA SUB-16 SE JUGARÀ A LES ILLES BALEARS

La brillant actuació de la Selecció Cadete de les Illes Balears en la Primera Fase del Campionat d’Espanya (jugat a Canarias a finals d’any) on va guanyar els dos partits i va quedar campiona, ha fet que la RFEF designi la FFIB per organitzar la Segona Fase, tant per Cadets per Juvenils (Sub-16 i Sub-18). Només queda designar el municipi on se jugarà.

La Federació està disposada a oferir aquest esdeveniment als municipis que estiguin interessats en acollir-lo.Es tracta del X Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Sub-16 i del III Campionat de Seleccions Autonòmiques Sub-18, que, en la Segona Fase s’han de jugar del 16 al 18 de març de 2012.Les seleccions de les Illes Balears juguen en el grup on hi ha les respectives seleccions de Castilla-León, Madrid,i Cantabria.

Seran, per tant, 8 seleccions masculines que s’enfrontaran entre si per sumar punts de cara a la Fase Final del Campionat d’Espanya.

Els municipis o clubs interessats en acollir aquest important esdeveniment esportiu poden demanar més informació a la Secretari General de la FFIB, Manolo Bosch (971 911 114 – 627 357 550). fuente FFIB informa L.V.

 Informa: DeporteBalear.com. Fuente:FFIB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com