CURSA INFANTIL DE REIS 5 GENER 2012

4 enero 2012 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Un any més l’Ajuntament de Palma, des de el Institut Municipal de l’Esport ha volgut organitzar aquesta carrera infantil popular que te com a novetat la nova ubicació i que a més de les curses infantils per edats d’entre 4 i 12 anys, que fins ara es feien, se han instaurant les Corregudes de Joies amb la idea de recuperar les nostres tradicions i fer així partícips als més petitons, ja que es faran dels 2 als 6 anys.

La primera cursa començarà a les 12h i es preveu la finalització de la jornada a les 14h aproximadament amb les Corregudes de Joies i l’entrega de trofeus.

L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Palma des de el IME i es compta amb la col·laboració de l’Escoleta Asima, El Corte Inglés, Onda Cero, Coca-Cola, l’Agència del voluntariat de Palma i el Grup Guell

CONVOCATÒRIA: CURSA INFANTIL DE REIS 2012

DIA: DIJOUS 5 DE GENER.

UBICACIÓ: PARC DE LES ESTACIONS (ZONA CENTRAL)

HORA: INICI PRIMERA CURSA 12H.

Tenim confirmada la presència de les següents autoritats:

Ø Fernando Gilet Sancenon, tinent de batle de Cultura i Esports, i President de l’IME
.Ø Damià Vich, director general d’Esports de l’Ajuntament
.Ø Cristina Beascoechea Gual, directora de la Fundació Asima ( patrocinadora del disseny i carteleria de l’esdeveniment)
Ø Antonio Fernández-Coca, dissenyador de la Carteleria.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com