Crónica 3ª División: Santanyí 3-1 Mercadal

7 enero 2012 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Alineacions:

CE Santanyí: Linares (c), Raúl, Óscar Torres, Camacho, Nico, Lucho, Migue Reynés, Tomeu, Kiko, Nacho, Ganea.

Substitucions: Barceló per Óscar Torres (min. 26), Amengual per Camacho (min. 83)

CE Mercadal: Barceló, Vicent, Gomila (c), David Melià, Lacueva, Pere, Héctor, Felelich, Pulido, David Mas, Miquel Capó

Substitucions: Anglada per Lacueva (min.45), Óscar per Héctor (min. 84)

Gols: 1 – 0 Ganea (min. 40), 2 – 0 Kiko (min. 43), 3 – 0 Kiko (min. 53), 3 – 1 David Melià (min. 58)

Arbitre: Juan Manuel Albiol González. desencertat en diverses decisions, no va tenir el mateix criteri a l’hora d’assenyalar faltes i d’ensenyar targetes. Va treure grogues a Nico, Lucho, Tomeu i a Barceló del Santanyí, i a Gomila, David Melià, Héctor i a Anglada del Mercadal

Comentari:

Sol i temperatura agradable en el municipal, el dia en què Camacho va tornar a la que ja havia estat casa seva, després del seu fitxatge llampec procedent de l’Sporting Maonès.

El Mercadal no li va posar les coses gens fàcil al Santanyí, que al principi va acusar l’absència dels titulars Nando, Simón i Mario. La primera meitat no va tenir un clar dominador, i els locals van patir per obrir el marcador. No va ser fins al minut 40, quan una brillant jugada de Kiko, que va rematar Ganea sobre la línia de gol feia pujar l’1 – 0, i tres minuts més tard, una altra bona jugada, aquesta vegada de Nacho, permetia a Kiko ficar el segon . Així es va arribar al descans amb el 2 – 0.

La segona part va començar més animada, i als vuit minuts de joc, Kiko marcava el 3 – 0, tot i que la tranquil · litat que proporcionava aquest gol als locals, tot just va durar 5 minuts, i en el 57, David Melià marcava el gol dels visitants. A partir d’aquí, el Santanyí va haver de treballar de valent per mantenir l’avantatge al marcador, ja que el Mercadal no es va donar per vençut i va intentar escurçar distàncies fins al final.

Partit de brega, i primers tres punts del 2012, que es queden en el camp del Santanyí.

J. Viudès per Fútbol Balear.

Fotos:  Pep Sila

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com