Participació del Reshinkan al c¿Campionat de juod de Balears sènior

14 enero 2012 | Por Editor | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

Enguany s’han classificat 6 esportistes del Reshinkan per a participar en la que es considera la competició de major nivell de les Illes.Estam parlant del Campionat de Balears de judo sènior, que se celebrarà el proper diumenge dia 15 de gener. A la categoria absoluta participaran  Neus Pou, Jaume Maimó, Jeroni Morey, Jaume Gomila, Manuel Fernández i Laura Rosselló. Els esportistes del club del Llevant mallorquí varen guanyar la plaça  al Campionat de Mallorca. Ara seu objectiu de no serà gens fàcil, parlam de la classificació per al Campionat d’Espanya, que s’aconsegueix  essent campió al campionat

 

D’altra banda Jaume Gomila i Toni Castañeda han estat convocats per a la lliga nacional. Els dos esportistes del Reshinkan, juntament amb altres de Mallorca , han estat cridats pe representar a Mallorca a la Lliga nacional. Jaume i Toni caompetiran a la categoria absoluta, a 66 i 73 kg, respectivament. Mallorca presentarà equips a les categories sènior i júnior.

Informa:   Deporte Balear fuente: capvermell.org

Comentarios cerrados