“MANCOR XTREM 2012”

16 enero 2012 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

La carrera del Massanella siempre ha sido una de las preferidas de los corredores, se sube a la cima mas alta a la que nos dejan subir, no es rompe piernas, buen ambiente, bonita llegada al pueblo de Mancor…

Este año cambiará el circuito, a mi juicio de forma acertada aunque la subida de comafreda al coll des Prat no me gusta mucho (por vago), aqui os dejo todo lo que hay escrito de esta carrera.

Data: 11 de Març.

Lloc: Puig de Massanella (TM Mancor de la Vall)

Organitza: O2 (colabora Esports l’Altura- Lloseta)

Patrocina: Federació Balear de Muntanyisme i Escalada (FBME).

Ajuntament de Mancor de la Vall.

Director de Cursa: Manel Cebreros Bestard.

Horari:

08’30h Concentració i entrega de dorsals.

09’30h Inici prova.

14:30h Tancament de la cursa i entrega de trofeus.

Descripció de l’activitat i recorregut:

Prova d’atletisme per muntanya de llarga distància amb pujada al Puig de Massanella. La cursa es fa integrament dins la finca de titul·laritat privada de Massanella-Can Bajoca-Comafreda (TM de Mancor de la Vall)

Comença a la localitat de Mancor de la Vall, a la plaça de l’Ajuntment en direcció a Caimari pels carrers Major, plaça de Baix i Massanella. Sortim del poble pel camí asfaltat de Caimari-Mancor (1,8Kms) fins a l’Hort de Son Catlar, on ens desviarem a l’esquerra pel camí fins a Can Bajoca. Seguirem pujant fins al Coll de la Línia passant per la Caseta del Bosc. Baixarem a les Cases de Comafreda per pujar al Coll des Prat, des d’on baixarem direcció Font des Prat per desviar-nos cap el Coll de n’Argentó i accedir a la cota 1346 pròxima al cim del Puig de Massanella. Des d’allà ens dirigirem al Pla de sa Neu per baixar altra vegada al Coll de la Línia i pel mateix camí de pujada tornar al poble. L’arribada es realitzarà pel carrer Massanella, plaça de Baix, carrer de sa Canaleta i meta a la plaça de l’Ajuntament.

Control i marcatge:

El recorregut serà degudament marcat amb cintes i banderoles (de color groc i vermell depenent del nivell de dificultat del tros).

Així mateix als creuers i llocs conflictius hi haurà senyalització correcta o hi haurà voluntaris de l’organització.

Avituallaments:

1r: Líquid a la Caseta del Bosc.

2n: Líquid i sòlid al creuer de les Cases de Comafreda.

3r: Líquid al Coll des Prat.

4t: Líquid i sòlid al Pla de sa Neu.

5è: Líquid a la Caseta del Bosc.

Llocs de control:

S’estebliràn controls de pas als avituallaments i cota 1346 (si les condicions meteorològiques ho permeten)

Recorregut alternatiu:

En cas de condicions meteorològiques adverses i complint amb el reglament de curses s’estableix com a alternativa el següent recorregut: S’evita l’ascensió a la cota 1346 baixant des Coll des Prat cap a la Font des Prat, i per la Canaleta fins a la Barrera del Bosc.

Itinerari:

Zonificació mediambiental del Puig de Massanella (color vermell àrea d’exclusió)

Perfil:

Detall del recorregut al cim:

Distància: 26km

Altitut: 89m / 1345m

Desnivell positiu: 1500m

Cd: 26 x 1500 : 1000 = 39

En el Saig de la federación teneis fotos del itinerario, perfiles…

 

Informa: Deporte Balear   fuente: aventuraspormallorca.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com