LA COPA DEL MÓN PRESIDIRÁ LA INAUGURACIÓ DEL CAMP DE SANTANYÍ

25 enero 2012 | Por Redacción | Categoria: Eventos, Fútbol

A les 11 del matí de dissabte, dia 28, se inaugura oficialment la reforma del Camp de Futbol de Santanyí, amb la gespa artificial que ha subvencionat la RFEF. Hi assistiran la plana major de la Federació de Futbol, amb el president de la RFEF, Ángel María Villar, al front. En el mateix acte, el C. D. Santanyí, que presideix Bernat Picó, farà la presentació de tots els seus equips, des del Futbol Base fins a la Tercera Divisió.

El Conveni entre l’Ajuntament santanyiner que presideix Miquel Vidal i la Federació Espanyola va ser propiciat pel president de la FFIB, Miquel Bestard, i ha permés una completa renovació del terreny de joc i de la il·luminació del camp.La Copa del Món arribarà a Mallorca divendres a vespre i l’Ajuntament de Santanyí se’n farà càrrec fins que torni a Madrid, el dilluns. Durant el cap de setmana, a més de exhibir-la en el Camp de Futbol, l’Ajuntament té previst programar un horari de visites o un itinerari pel terme perquè els aficionats puguin contemplar-la i fer-se’n fotografies.

FFIB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com