Nova fornada de cinturons negres del Judo RSK

26 enero 2012 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

El passat dissabte, 21 de gener de 2012, les instal lacions del Renshinkan van estar plenes al màxim per familiars, acompanyants i alumnes que no van voler perdre’s la major i més emocionant festa que pot experimentar un judoka: la nova titulació de dans.

Una setmana enrere, que en general van sortir sensacionals, mostrant gran seguretat i coordinació en tots els treballs. Malgrat tot hi va haver qualque error motivat per la tensió i els nirvis que varen ser corregit en el  moment oportú i a la fi aquest judoques varen poder lluir durant tota la prova la bona preparació que duien. Els nous guardons corresponen a:

1r Dan: Jerónima Morey, Jeroni Beltrán, Jordi Joan Nicolau i Cristina Ortega

2n Dan: Neus Pou, Sandra Reche, Lluís Llull, Lluís Gutiérrez i Manuel Fernández

3r Dan: Marcos González, Manolo Peña i Manolo Moreno

4t Dan: Olga Muñoz

5è Dan: Juan Andrés Martínez

 

Informa:   Deporte Balear fuente: capvermell.org

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com