22ªJORNADA. CE FERRERIES – FERRIOLENSE. A LES 16.30 H.

27 enero 2012 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
escudo-ferrerias

22ªJORNADA. CE FERRERIES – FERRIOLENSE.
Aquest diumenge li espera un decisiu partit a l’equip de tercera contra el Ferriolense, equip que ocupa la dissetena posició amb 17 punts tot just darrera de nosaltres, es un partit en que no podem fallar i donar ho tot per treure els 3 punts i agafar un poc de marge, els jugadors tenen ganes de poder oferir una victoria a la nostra afició, per aixó ens espera un partit que tindrém que jugar a totes desde l’inici, el Ferriolense es un equip molt semblant a nosaltres, ja que han fet i rebut de manera molt semblant els mateixos gols, haurem de fer un partit serio per no passar apuros i aprofitar les nostres ocasions, per aquest partit en Joaquín Andujar tindrá la baixa de Xavier Barber per 5 targetes, ja estara apunt el nou fitxatge en Daniel Abellán.
Esteim segurs que una vegada mes la nostra afició vindrá en el camp per ajudar a la victoria.
FORÇA FERRE!!!

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com