REGIONAL PREFERENT. ALAIOR 2 – FERRE 2.

29 enero 2012 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Preferente

Ahir en el partit de filials contra l’Alaior vam conseguir el primer punt de la temporada fruit del partit serio i esforç en que vam jugar ahir en l’empat a 2 gols a Alaior, va ser la continuitat al partit que vam fer la setmana passada contra el Penya en que l’equip va jugar ben ordenat i ahir ho van refrendar durant el partit.
El partit no va ser fácil i ens va obligar a lluitar durant tot el partit contra un equip combatiu, peró els jugadors van mostrar ganes de fer les coses be, i en una de les nostres opcions vam conseguir avançar nos amb un gol de Joan Barber, a partir d’aqui l’equip va saber defensar-se amb ordre sense deixar escapar l’oportunitat si es presentava de sentenciar el partit, l’Alaior va insistir per conseguir l’empat i ens va obligar a no cometre errors, el partit transcurria amb molta lluita per la zona mitja, ja que cap dels dos equips volia cedir la iniciativa.
Quant semblava que teniem el partit controlat van venir els darrers 10 minuts que van ser de bogeria, primer els alaiorencs van donar la volta en el marcador amb 2 gols peró els nostres jugadors no es van rendir i van conseguir el merescut empat a falta de 3 minuts per el final de nou va ser en Joan Barber que va marcar.
Aquesta victoria ens donara la moral i confiança que necessitavem per seguir progressant en aquesta disputada lliga regional.
La setmana que ve ens visitara un altre equip jove ens construcció com es el Menorca.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com