Benvinguts al duatló cross de Porreres.

6 febrero 2012 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

L’Ajuntament de Porreres vos vol convidar a conèixer el seu poble a tots els esportistes de les balears. Per això XTRM Events amb la col·laboració de L’Ajuntament de Porreres organitza aquest duatló cross perque pogeu venir, disfrutar d’un dia d’esport i a la vegada conèixer les maravelles del nostre poble i de la nostre terra

Que l’agricultura ha estat la principal riquesa del poble durant segles, ho demostren els trenta-sis molins de vent que encara es conserven i el bon nombre de possessions com són Sa Torre, Son Lluís, Es Pagos, Es Monjos, Son Porquer o Sa Bastida.

 

La qualitat de la terra és apta per als cereals, l’ametller i la vinya. En algunes èpoques s’ha cultivat també el safrà i la producció d’albercoc ha estat durant dècades l’activitat per la qual Porreres s’ha distingit notablement.

El marès i la pedra, matèries bàsiques dels diversos monuments religiosos que s’alcen per tot Porreres, també són símbols identificadors del poble i han servit d’alternativa a l’estancament actual del sector agrari.

Monti-Sion és el puig de visita obligada perquè és un mirador esplèndid sobre la comarca i el Migjorn de Mallorca. És l’escenari escollit per festes i tradicions, lloc sagrat i seu del saber on segles enrere aprengueren llatí els futurs universitaris de la Mallorca rural. Sobre els Porrerencs i el seu caràcter pesa encara la fama d’emprenedors i decidits, ben resolts a aconseguir el que es proposin, qualitats que els va fer protagonitzar una revolta el segle passat i que els permeté adobar en un sol dia el camí de Monti-Sion. Aquesta capacitat de lluita i de voluntarisme també s’ha reflectit en la cultura i les arts.

 

Data: Diumenge dia 26 de febrer

 

Lloc: Porreres, Plaça de la Vila, hora 10h.

 

Inscripcions a:

A la plaça de la Vila trobaràs la carpa d’entrega de dorsals que estirà oberta a partir de les 8 del matí.

Aquí teniu l¡agenda de la prova:

 

 • 8:00: Obertura Recollida Dorsals
 • 8:30: Obertura BOXES
 • 9:30: Tancament Boxes
 • 9:45: Briefing Jutges
 • 10: oo: Sortida
 • 12:00: Finalitzacio Prova
 • 12:30: Entrega de Premis i Buffet.

 

Les distàncies seran: 5km córrer, 21 Km BTT i 2,6Km  córrer.

Primer Segment de Running (5km)

5 voltes de 1 km = 5 kms

Segment de Bike (21km)

3 voltes a un recorregut de 7 k =21KM

 

Segon Segment de Running (2km)

 

2 voltes de 1 km = 2 kms

 

CATEGORIES:

 

 • Junior
 • SUB 23
 • Absolut (maculí i femení)
 • Veterants 1 (masculí i femení)
 • veterants 2 (masculí i femení)
 • veterants 3 (masculí i femení)
 • Equip masculí
 • Equip femení
 • Equip mixt

 

REGLAMENT: www.fetrib.com

PREMIS

 

3 premis per categoria, premis pels primer locals de les categories Absoluta, veterans i equips.

 

PREUS

 

Preu serà 15€ federats, 20€ no federats, 25€ equips

 

Inscripcions a:

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com