Les baixes obliguen a Caparrós a refer l’equip davant del Màlaga

10 febrero 2012 | Por Redacción | Categoria: 1ª División, Fútbol

Les baixes per targetes i lesions de quatre jugadors han obligat el tècnic del Mallorca, Joaquín Caparrós, a recompondre l’equip per afrontar el partit de diumenge en el camp del Màlaga, ja que les absències afecten a totes les línies dels seus «onze».

A La Rosaleda no hi haurà els defenses Iván Ramis i Pau Cendrós, el primer per sanció, i el segon, lesionat, ni tampoc el centrecampista Josep Lluís Martí i el davanter Víctor Casadesús, ambdós sancionats.

Les baixes de Ramis i Cendrós seran cobertes, probablement, per Nunes i Martí Crespí, i a la zona ampla tornarà l’argentí Fernando Tissone, una vegada complert el partit de sanció.

En l’atac, el jove del filial Álvaro Giménez es perfila com a acompanyant de l’israelià Tomer Hemed.

Si es compleixen aquestes previsions, Caparrós continuaria sense comptar amb el defensa holandès Gianni Zuiverloon, lateral dret i substitut natural de Cendrós, ni tampoc amb el nigerià amb passaport belga Marvin Ogunjimi, que per ara ha disposat de molt pocs minuts.

La bona notícia per al tècnic mallorquinista és la tornada del porter israelià Dudú Aouate, que no va jugar per sanció la passada jornada davant del Reial Betis.

El Mallorca, tretzè a la taula, necessita puntuar davant del Màlaga ja que sol tres punts li separen de la zona del descens.

L’israelià Hemed ha declarat que l’objectiu a La Rosaleda és «sumar els tres punts». «El Màlaga a casa seva té avantatge i és complicat, però nosaltres hem d’anar al nostre i fer el millor partit possible», ha subratllat Tomer Hemed.

 

Informa: Deporte Balear fuente:   dbalears.cat
 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com