León, dedicat a Sant Lluís

12 febrero 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El Menorca Bàsquet dedicarà el pròxim partit a casa, corresponent a la jornada 24 (divendres, dia 17, 21:00), contra el Baloncesto León al municipi de Sant Lluís. És el partit del Carnestoltes. Vine disfressat al Pavelló Menorca!

 

Aquesta és la setena acció de la temporada emmarcada en el programa “Som Menorca”. El club insular manté així les activitats incloses que cada temporada pretenen apropar l’esport de la cistella en la seva màxima expressió competitiva a tots els pobles de l’illa i als seus col·lectius. I que ja s’ha celebrat amb èxit a Es Castell, Es Mercadal, Alaior, Es Migjorn Gran, Ciutadella i Ferreries.

Sant Lluís, per tant, serà la setena població de l’illa a la qual el Menorca Bàsquet dedicarà un partit. L’entitat ha decidit que sigui el del pròxim divendres (21:00), 17 de febrer, corresponent a la jornada 24, contra un rival del perfil històric i alta qualificació competitiva, que arribarà amb l’objectiu de confirmar i consolidar una plaça per als play-off.

Amb motiu d’aquest partit contra el Baloncesto León (12-11 dedicat a Sant Lluís, la SAD ha posat un preu especial en les entrades per a tot aquell aficionat –no abonat- que acrediti ser resident de Sant Lluís. En la venda anticipada a les oficines del club tindran un 50% de descompte –poden reservar-les telefònicament al 971 36 92 99- i un 30% si compren l’entrada a taquilla, el mateix dia de partit.

El Menorca Bàsquet té previst fer, durant la setmana, una visita als aficionats més joves de la localitat. Un parell de jugadors i un membre del cos tècnic visitaran als alumnes de l’escoles municipal i esportiva, per compartir moments d’esbarjo, vivències i sotmetre’s als interrogatoris dels curiosos i joves seguidors del Menorca Bàsquet. No hi faltarà la protocol·lària sessió de firma d’autògrafs.

 

El municipi lluïsser i el club de bàsquet mantenen, des de fa anys, una especial aliança. El projecte del Menorca Bàsquet sempre ha comptat amb el suport dels aficionats al bàsquet de Sant Lluís i, aquesta temporada, la SAD i el Centre Cultural i Esportiu han signat un conveni de vinculació, que ampliava el conveni de col·laboració, promoció i foment del bàsquet ja existent amb l’entitat que presideix Paco Seguí.

 

Entre d’altres accions, el Menorca Bàsquet ha aportat el tècnic Xavi Carreras i el jugadors Joan Partida i Cice Mercadal a l’equip de Primera Divisió Nacional de Sant Lluís. El Menorca Bàsquet reforça així el vincle amb un antic ‘aliat’, que des de sempre ha aportat col·laboració i, el poble, seguidors al projecte del primer equip de bàsquet de les Illes Balears.

Les diferents promocions per a aquest partit no són acumulables.

 

 

 

León, dedicado a Sant Lluís

El Menorca Bàsquet dedicará el próximo partido en casa, correspondiente a la jornada 24 (viernes, día 17, 21:00), contra el Baloncesto León en el municipio de Sant Lluís. Es el partido del Carnaval. ¡Ven disfrazado al Pavelló Menorca!

Esta es la séptima acción de la temporada enmarcada en el programa «Somos Menorca». El club insular mantiene así las actividades incluidas que cada temporada pretenden acercar el deporte de la canasta en su máxima expresión competitiva a todos los pueblos de la isla y a sus colectivos. Y que ya se ha celebrado con éxito en Es Castell, Es Mercadal, Alaior, Es Migjorn Gran, Ciutadella y Ferreries.

Sant Lluís, por tanto, será la séptima población de la isla a la que el Menorca Bàsquet dedicará un partido. La entidad ha decidido que sea el del próximo viernes (21:00), 17 de febrero, correspondiente a la jornada 24, contra un rival del perfil histórico y alta cualificación competitiva, que llegará con el objetivo de confirmar y consolidar una plaza para los play-off.

Con motivo de este partido contra el Baloncesto León (12-11 dedicado a Sant Lluís, la SAD ha puesto un precio especial en las entradas para todo aquel aficionado-no abonado-que acredite ser residente de Sant Lluís. En la venta anticipada en las oficinas del club tendrán un 50% de descuento-pueden reservarlas telefónicamente al 971 36 92 99 – y un 30% si compran la entrada en taquilla, el mismo día de partido.

El Menorca Bàsquet tiene previsto realizar, durante la semana, una visita a los aficionados más jóvenes de la localidad. Un par de jugadores y un miembro del cuerpo técnico visitarán a las escuelas municipal y deportiva para compartir momentos de recreo, vivencias y someterse a los interrogatorios de los curiosos y jóvenes seguidores del Menorca Bàsquet. No faltará la protocolaria sesión de firma de autógrafos.

El municipio sanluisense y el club de baloncesto mantienen, desde hace años, una especial alianza. El proyecto del Menorca Bàsquet siempre ha contado con el apoyo de los aficionados al baloncesto de Sant Lluís y, esta temporada, la SAD y el Centro Cultural y Deportivo han firmado un convenio de vinculación, que ampliaba el convenio de colaboración, promoción y fomento del baloncesto ya existente con la entidad que preside Paco Seguí.

Entre otras acciones, el Menorca Bàsquet ha aportado el técnico Xavi Carreras y los jugadores Joan Pardina y Cice Mercadal al equipo de Primera División Nacional de Sant Lluís. El Menorca Bàsquet refuerza así el vínculo con un antiguo ‘aliado’, que desde siempre ha aportado colaboración y, el pueblo, seguidores al proyecto del primer equipo de baloncesto de las Islas Baleares.

Las diferentes promociones para este partido no son acumulables.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com