TERCERA DIVISIÓ. FELANITX 1 – FERRERIES 0.

2 marzo 2012 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

L’equip de tercera divisió ha perdut per 1 a 0 en el camp del Felanitx un rival directe per la permanencia, no ha estat posible tot i tenir una darrera ocasió clara en els darres minuts que ha acabat en el poste, ens ha faltat la sort final de diumenge passat, el partit ha estat molt disputat amb un alt ritme de joc, la importancia dels punts ho preveia com aixi ha estat, ha fet que el Felanitx hagi sortit a per totes desde l’inici peró els nostres jugadors no han perdut la cara al partit i ben organitzats darrera i presionant be l’equip contrari els hi hem complicat que ens creassin perill amb facilitat, nosaltres esperavem la nostra oportunitat per sorprendre a la seva defensa, a mesura que passaven els minuts anavem agafant confiança per posar lis mes dificultats, per nosaltres el punt no era mal resultat del tot, a 1 minut per el descans ha arribat el gol felanitxer que ha estat decisiu per el desenllaç final.
Hem sortit amb ganes després del descans per nivellar el marcador per aixó hi hem posat mes intensitat fent un gran desgast fins el final, hem dominat mes el joc contra un rival que ha esperat dins el seu camp, els hi hem posat moltes dificultats tinguent en el tram final bones ocasions per conseguir l’empat, a mes de tornar a patir una altra rigurosissima expulsió d’en Raúl injusta, amb 10 jugadors hem disposat d’ocasions per haver empatat la mes clara el pal, a mes d’aquesta hem conseguit superar la defensa mallorquina en altres ocasions, al final no ha pogut ser peró els jugadors de nou ho han deixat tot damunt el camp.
Ara diumenge rebrém en el Binissalem segon classificat en un dificil partit i amb les 3 baixes confirmades de Guel Bosch, Pepo i Raul, resulta molt fácil pitar a segons quins equips per el que veim.

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com