Dani Pérez a per l’or en el Nacional Absolut de kárate a Bilbao

6 marzo 2012 | Por Editor | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

El menorquí Dani Pérez del club Físics Shotokan, aquest proper cap de setmana, els dies 10 i 11 de març, viatjarà a Bilbao per disputar el campionat d’Espanya de karate en la modalitat de kúmite (combat) en el pes de -67kg.

Pérez intentarà superar la tercera plaça que ja ha aconseguit en quatre ocasions (2006, 2007, 2010 i 2011). En aquesta nova oportunitat que se li brinda al ciutadellenc, vol ficar-se en la final per així poder optar a entrar en la tan lluitada llista de preseleccionats del campionat d’Europa, que aquest any es celebrarà a Espanya, més concretament a Tenerife els dies 10 al 13 de maig.

Per arribar al poder disputar el campionat d’Europa Dani Pérez haurà de desbancar als seus eterns rivals i companys, al extremeny Rasero i al aragonès Cubero, qui també saltaran al tatami amb l’objectiu fixat de imposar-se i superar al ciutadellenc.

Abans de accedir a la preselecció Dani participarà en una concentració nacional no valedora per el campionat d’Europa, però significativa al igual que el resultat del campionat d’Espanya, en la que hi assistiran els millors en cada categoria. En aquesta important concentració, que tindrà lloc a Madrid els dies 17 i 18 de març, tots els assistents aniran a rendir al màxim i a on cadascú d’ells intentarà posar al mig del tatami la millor faceta personal per lo que el nostre gran representant en la categoria sènior haurà de demostrar el bon estat de forma en que es troba i així guanyar-se la confiança del seleccionador nacional Lino Gómez.

El estat de forma del “Shotokaner” és immillorable, Dani un any més s’ha estat preparant molt intensament per aquesta fita, tant físicament com tècnicament, des de Barcelona a on està entrenant en els darrers anys amb el gran estratega i tècnic del “Equip de Tecnificació del Shotokan Ciutadella” José Puertas. En la part tècnica, ha potenciat, si cap encara més, les seves millors tècniques i en la part física ha estat treballant molt dur per augmentar la reacció explosiva tant per els desplaçaments com per les accions ofensives.

Per tant des del seus clubs de Ciutadella i de Barcelona, màximes esperances posades amb Dani, confiant en que aquesta ocasió aconseguirà fer realitat el seu somni i complir el seu repte personal de vestir i lluir l’equipació dels color de la selecció espanyola.

Informa: Deporte Balear  fuente: esportsmenorca.com

 

Comentarios cerrados