El Jaime Masacró CB Ferreries guanya sa ‘final a quatre’ de sa copa autonòmica masculí

6 marzo 2012 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

El passat cap de setmana es va disputar a Ferreries la “final four” de la competició de copa autonòmica masculí. L’anfitrió Jaime Masacró CB Ferreries, CCE Sant Lluis, CB Es Castell i CB Ciutadella varen ser els quatre classificats per a disputar-la després de jugar una lligueta a doble volta per acabar en les finals a quatre en la pista del millor classificat.

El Dissabte tenien lloc les semifinals, a les 18:15h la primera semifinal enfrontava al CB Ciutadella quart i al Jaime Mascaró CB Ferreries primer en un partit en el que tot i els vint punts de diferència a favor de l’anfitrió, va ser un partit prou vistos i intens fins el final.En la segona semifinal el CCe Sant Lluis i el CB Es Castell mesuraven les seves forces per a obtenir la segona plaça per a la final, aquest va ser també un partit prou disputat, en el que no va haver diferències massa grans i tot i que Es Castell podia partir com a favorit va ser Sant Lluis qui va acabar el partit amb només un punt per davant i el classificava per a la gran final.

El Diumenge tarda començava a les 17:00h l’encontre per el tercer i quart lloc entre els perdedors de les semifinals CB Es Castell i CB Ciutadella, amb victòria final per els jugadors de Àlvaro Vaquero preparador de Es Castell qui acabava en tercer lloc i deixava al CB Ciutadella de Josep Calçapeu en el quart.

Acte seguit tenia lloc la gran final, el Bàsquet Ferre i el Sant Lluis es trobaven en un Poliesportiu Municipal de Ferreries ple com feia molt temps no es veia, el fet de ser l’organitzador i de contar amb tots els jugadors ferreriencs en el primer equip va donar els fruits desitjats en el club de Ferreries, indentificar-se amb el club i els seus jugadors, per a gaudir al màxim de un equip amb “caracter ferre”. El partit començava amb un Ferreries de altíssim nivell, si be el parcial del primer temps quedava en un 23/7 per els de Roura, el Sant Lluis de Rovellada no volia deixar-se anar tant aviat i escurçava distàncies guanyant el segon parcial 6/15, però no suficient i gràcies a la seva intensitat el Jaime Mascaró CB Ferreries acabava guanyant els dos períodes restants i també la Final, en un fantàstic ambient de Bàsquet durant tot el cap de setmana i especialment en la gran final.

 

Informa: Deporte Balear  fuente: esportsmenorca.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com