El RSk subcampió de Mallorca, per equips

21 marzo 2012 | Por | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
.

.

Dissabte passat un cop més professors, esportistes i seguidors, es van donar cita, però aquesta vegada al pavelló de Pollença. L’esdeveniment a disputar va ser el campionat de Mallorca per equips, categoria sènior absoluta, en el qual els clubs cercaven la millor classificació vàlida per al Campionat de Balears.
Renshinkan, Samurai -Ca’n Pastilla, Ajuba-Taikukan, ED Mañes, Dojo Muratore i el Mallorca Nord Judo, van ser els equips competidors.
El Dojo Muratore i Ajuba_Taikukan van ser eliminats a la primera ronda per EDMañes i Samurai -Ca’n Pastilla respectivament. El Renshinkan i Mallorca Nord Judo, varen gauanyar al Samurai i EDMañes, també respectivament , i es classificaren en una final smolt emocionant i igualada que acabà amb un empat de 40-40 puntos. El combat de desempat també acaba igualat en el marcador, però en la tècnica del punt d’or  es va decantar cap al club amfitrió.
La disputa per la tercera plaça va ser itant emocionant com la final, amb empat a punts entre Samurai i la ED Mañes. En el desempat l’Escola Esportiva va ser qui es va emportar la plaça.
Aquests tres són els equips classificats per representar a Mallorca, ara només falta esperar la classificació de les altres Illes per l’enfrontament Autonòmic que es disputarà a Mallorca, el proper 26 de maig.
Els components del Renshinkan són: -66 Manuel Fernández, -73 Jaume Gomila, -81 Toni Castañeda, -90 Jordi Juan Nicolau + 90 Jaume Maymo, -57 Neus Pou, -63 deserta i + 63 Laura Rosselló.

FINALITZA AMB ÈXIT EL CURS DE JUDO, Renshinkan / INSTITUT IES MANACOR.

Aquesta setmana (16 demarç) han finalitzat els cursos  organitzats  pel l’Institut IES Manacor i que s’han dut a terme a les instal · lacions del Renshinkan. Engauny han pres part dos cursos, els alumnes de 4t i els de 2n, amb examen al final del curs vàlidr per a la seva assignatura d’educació física. La durada del curs ha estat de 3 mesos sota la direcció de Pep Mascaró 7′è dan.
El temari estuidat na estat, a la primera jornada, tècniques d’immobilització i aprenentatge del combat cos a cos mitjançant la immobilització; a  la segona jornada tècniques d’estrangulació i luxació també aplicades al combat de sòl; i la tercera jornada tècniques de projecció i aprenentatge del cobate judo peu / terra.
En definitiva un sistema d’ensenyament molt divertit basat en el joc aplicat al judo en la qual els alumnes presents no van dubtar a demanar als professors que els dediquessin

Informa:   Deporte Balear fuente: capvermell.org

Comparte esta entrada:
Delicious Digg Google Menéame Simpy Spurl Reddit Facebook Twitter Yahoo! Buzz Mixx Chuenga Yahoo! Meme Print Friendly

Comentarios cerrados