Nanu Soler i Gustavo Siviero es veuen les cares abans del derbi Mallorca B – Atlètic de Balears, al ring de “Golèmica”

21 marzo 2012 | Por Editor | Categoria: comunicados, Fútbol

Al Golèmica, de dilluns dia 19 de març a les 23.00 h, ens avançam al derbi entre Mallorca B i l’Atlètic de Balears que se disputarà el proper diumenge 25 de març amb dos convidats d’excepció, Nanu Soler, entrenador del Mallorca B; i Gustavo Siviero, entrenador de l’Atlètic de Balears. Amb motiu d’aquest matx, la televisió autonòmica farà un ampli desplegament des de les 11. 15 hores amb l’emissió, en directe i en exclusiva d’aquest partit.

Juntament al conductor de l’espai, Carlos Hernández, tendrem a Tomeu Terrasa, Tomeu Maura, Miky Tous, Emma Calsina, Tolo Ramón i Albert Orfila com a tertulians del Golèmica.

Com ja sabeu, podeu participar activament durant el programa a través de les xarxes socials, concretament amb el nostre Twitter: @esportsib3tv. Una secció que cada dilluns condueix Júlia Serra. Volem comptar amb la màxima participació dels espectadors i dels internautes.

La millor informació esportiva del nostre esport balear, cada dilluns a la nit a Golèmica.

 

Comentarios cerrados