Miguel Bestard se presenta a la reelección a presidente de la FFIB

24 marzo 2012 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol

Miguel Bestard  a dado a conocer hoy su candidatura A la relección de la FFIB a sus directivos, esta mañana en la junta de directivos que tuvo lugar antes de la asamblea General extraordinaria para convocar elecciones de la FFIB.

MIQUEL BESTARD, CANDIDAT A LA REELECCIÓ

LA FFIB OBRE EL PROCÉS ELECTORAL

La Federació de Futbol de les Illes Balears ha celebrat avui migdia l’Assemblea Extraordinària que ha aprovat iniciar el procés electoral que renovarà tota la Junta Directiva. Tal com mana la llei, enguany acaba la legistalura que va començar fa 4 anys i per tant és el moment que els clubs han de votar un nou president. Miquel Bestard, just acabada l’Assemblea, ha rebut el suport pràcticament unànim dels presidents de clubs presents, que han firmat allà mateix els avals per impulsar la seva candidatura a la reelecció.
Ara, l’actual Junta Directiva se constitueix en Junta Gestora durant tot el procés electoral. Durant l’Assemblea només hi ha hagut una nota discordant, per part d’alguns directius de la Junta d’Eivissa, que volien impugnar el nou text estatutari que emana de la Llei de l’Esport promulgada pel Govern Balear. La gran majoria dels assembleístes han votat a favor dels nous estatuts.

MIQUEL BESTARD, ÚNIC CANDIDAT

Els avals que ja té assegurats Miquel Bestard fan pràcticament impossible que se pugui presentar un altre candidat a la presidència. L’actual president, que du 8 anys en el càrrec, ha manifestat que si se presenta a una nova reelecció és perquè ha rebut innumerables mostres de suport per part dels clubs, com el que varen expressar públicament els membres de la Comissió de Tercera Divisió fa un parell de mesos.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com