JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

29 marzo 2012 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil

28ªJORNADA. CE FERRERIES – DOSA CF.
A l’equip de lliga nacional juvenil els espera el darrer derbi de la temporada a casa contra el Dosa, l’equip ciutadellenc que ha debutat aquesta temporada en la categoria ho ha fet de manera notable i tenen la permanencia quasi assegurada amb 35 punts, segur que vindrán amb la confiança que els hi dona le seva situació, per nosaltres será una bona oportunitat de poder conseguir la merescuda primera victoria, per aixó l’equip afrontará amb les ganes i serietat que hem jugat els darrers partits a casa, tindrém que vigilar l’atac del Dosa que es ràpid i tecnic i poder aprofitar les ocasions que es presentin, amb ordre i ganes podém posar les coses dificils a l’equip ciutadellenc, per aquest partit recuperarem els 3 jugadors que no van poder jugar la darrera jornada per sanció.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com