“Zona Mixta” es desplaça al Club Nàutic de S’Arenal amb motiu de la 43ª edició del Trofeu SAR Princesa Sofía

3 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala

El programa Zona Mixta es centrarà, aquest dimecres, en els dos importantíssim partits de futbol sala que acollirà la ciutat de Palma el propers dies.

Per una banda, la cita d’aquest divendres a les 21.00 hores, Fisiomèdia Manacor – El Pozo de Murcia on Miguelín torna a ca seva com a campió d’Europa amb Espanya,.

 

Per l’altra banda, dimarts a les 20.30 hores la cita és: partit de tornada del play off de classificació pel Mundial de Thailàndia. Aquest és el primer partit oficial dela Selecció Espanyola com a campiona d’Europa a territori nacional.

El nostre programa esportiu de dimecres, que s’oferirà en directe des del Club Nàutic de S’Arenal, amb motiu de la 43ª edició del Trofeu SAR Princesa Sofía, comptarà amb la presència del tinent de batle d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Fernando Gilet; el jugador del Fisiomèdia Manacor i dela Selecció Espanyola, José Ruiz i amb el director esportiu del Fisiomèdia Manacor, José Tirado. A més d’establir connexió telefònica amb el jugador mallorquí, Miguel Sayago “Miguelín” actual jugador d’El Pozo de Murcia.

El programa serà presentat pel Cap d’Esport d’Ib3 Ràdio, Alejandro Jurado que estarà acompanyat pels periodistes, Toni Fuster i Miki Tous.

Durant el programa és posarà a l’abast dels oients 10 entrades dobles pel partit Fisiomèdia Manacor – El Pozo de Murcia i 10 entrades dobles pel partit Espanya – Eslovàquia, a tots aquells que participin mitjançant el nostre Facebook Esports IB3 Ràdio i el nostre Twitter @Esportsib3radio.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 89.2 (Andratx), 92.7 (Calvià), 89.2 (Alcúdia), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera). Pots tornar a escoltar aquest i altres programes d’IB3 a la web www.ib3alacarta.com.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com