CONVOCATORIA SELECCIONS CADET, INFANTIL I ALEVI.

3 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: Convocatorias Selecciones, Fútbol, Fútbol Base

Per aquest dijous dia 5 d’abril hi ha una nova convocatoria de seleccions de categories inferiors, cadet, infantil i alevi, del nostre club hi ha aquests jugadors convocats i on es fará la concentració.

La selecció cadet es trobará dijous 5 a les 10 hores del mati en el camp del Sami, per fer un petit entrenament i tot seguit a les 11 hores fer un partit amistós contra el Sami Juvenil, del nostre club hi ha convocats: Angel Allés Camps i Joan Vidal Gomila.

La selecció infantils no tant sols será el dia 5 d’abril sino els dies 6 i 7 també ja que durant 3 dies participarán en el torneig de categoria infantil des Castell, juntament amb l’equip anfitrio At Villacarlos, UD Mahón i Menorca AT.
El programa de partits es aquest:

Dijous 5 a les 18.30 H. Selecció Infantil – Menorca Atletico.
Divendres 6 a les 12.00 H. Selecció Infantil – UD Mahón.
Dissabte 7 a les 12.00 H. Selecció Infantil – AT.Villacarlos.

Del nostre club hi ha citats fins a 6 jugadors que son els següents:
David Florit, Juan Caballo, Francesc Bosch, Jesus Martí, Oscar Roca i Pau Benejam.

En la categoria Alevi la concentració será en el nostre camp de Ferreries a les 10 hores, per fer un petit entrenament i després a les 11 hores fer un partit amistos contra els Alevins A que entrena en Bep Pons, será una bona experiencia per el nostre equip i jugadors de l’Alevi B que anirán convocats amb la selecció.
Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Lluís Llopis, Josep Allés Pons i David Marrades.

Molta sort a tots i que disfrutin d’aquesta experiencia.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com