Agradecimiento del Basquet Pla al San Jose

4 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Basquet Pla

Agraiment

Des de fa poc més d’un mes tenim els rellotges de 24 segons avariats. Aquests rellotges són obligatoris en els partits de les categories de Primera Nacional i E.B.A. El fet de no tenir-los implica sancions econòmiques per part de les corresponents federacions.

Per manca de pressupost el Club no ha pogut fer front a la compra dels nous marcadors. Per aquest motiu vull fer públic el nostre més sincer agraïment al Club de Bàsquet Sant Josep que de forma desinteressada ens els ha vengut deixant, sense posar cap entrebanc i oferint-se a deixar-nos-els el temps que ens faci falta fins que puguem reparar-los o comprar-ne uns de nous.

També volem agrair a l’Ajuntament de Marratxí, i en concret al Regidor d’Esports, el Sr. Jaume Llompart, totes les gestions que està fent per poder reparar o si escau comprar uns rellotges que compleixin amb les noves normes que seran d’aplicació la propera temporada.

De forma particular vull posar de manifest el sentir de tota la Junta Directiva del nostre Club, que no és més que un profund agraïment cap a la persona del Sr. Regidor D. Jaume Llompart, per tot el que està fent per l’esport a Marratxí, però molt especialment pel que fa dia a dia pel nostre Club.

El refranyer és savi “Es de bien nacidos ser agradecidos”.

El President del Club Bàsquet Pla
Francisco García Morales

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com