RESULTATS PRIMERA JORNADA VII TORNEIG DE PASQUA DE PORTO CRISTO

4 abril 2012 | Por Webmaster | Categoria: Fútbol, Fútbol Base, Torneos
.

RESULTATS PRIMERA JORNADA VII TORNEIG DE PASQUA DE PORTO CRISTO

GRUP “A”

SERVERENSE, 1 – CARDASSAR, 1

CARDASSAR, 2 – S’HORTA, 0

S’HORTA, 1 – SERVERENSE, 6

FINALISTA: SERVERENSE

GRUP “B”

BARRACAR, 0 – ATº MANACOR, 0

PORTO CRISTO, 0 – BARRACAR, 0

PORTO CRISTO, 1 – ATº MANACOR, 1

FINALISTA: PORTO CRISTO (GOL MÉS RÀPID)

 

LA FINAL ES JUGARÀ DISSABTE DIA 7 D’ABRIL A LES 19’30 HORES ENTRE EL PORTO CRISTO I EL SERVERENSE

Avui capvespre a partir de les 19’30 s’ha desenvolupat la primera jornada del VII Torneig de Pasqua, on la igualtat ha estat màxima i els finalistes dels dos grups no s’han decidit fins al darrer partit en ambdós grups. En el cas del grup A el finalista ha resultat ser el Serverense, que necessitava guanyar el darrer partit per una diferència major de 2-0, ja que en cas contrari passava el Cardassar, finalment la viscòria per 6-1 davant el S’Horta ha donat el pas a la final al Serverense.

Per altar banda, la igualtat ha estat màxima en el grup B, on els dos primer partits han acabat en empat a 0 gols i, el darrer en empat a 1 gol, classificant-se per a la final el Porto Cristo per haver marcat el gol més ràpid. per tan el Porto Cristo serà el rival del Serverense a la final de dissabte a les 19’30 hores en la categoria Benjamí “A”.

Volem donar la enhorabona a tots els equips participants, Cardassar, S’Horta, Barracar i Atº manacor, així com als dos finalistes, Porto Cristo i Serverense, pel bon nivell i el gran espcetcle que ens han oferit, demostrant que tots i cadascun d’ells són bons equips. També els hem de felicitar pel seu exemplar compotamnet i esportivitat durant tot el torneig.

Demà, a aprtir de les 10’00 hores del matí i sense interrupció fins a les 22 hores es jugarà la segona jornada d’aquesta fase prèvia al Camp de Futbol Municipal de Ses Comes de Porto Cristo.