RESULTATS PRIMERA JORNADA VII TORNEIG DE PASQUA DE PORTO CRISTO

4 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base, Torneos
.

RESULTATS PRIMERA JORNADA VII TORNEIG DE PASQUA DE PORTO CRISTO

GRUP «A»

SERVERENSE, 1 – CARDASSAR, 1

CARDASSAR, 2 – S’HORTA, 0

S’HORTA, 1 – SERVERENSE, 6

FINALISTA: SERVERENSE

GRUP «B»

BARRACAR, 0 – ATº MANACOR, 0

PORTO CRISTO, 0 – BARRACAR, 0

PORTO CRISTO, 1 – ATº MANACOR, 1

FINALISTA: PORTO CRISTO (GOL MÉS RÀPID)

 

LA FINAL ES JUGARÀ DISSABTE DIA 7 D’ABRIL A LES 19’30 HORES ENTRE EL PORTO CRISTO I EL SERVERENSE

Avui capvespre a partir de les 19’30 s’ha desenvolupat la primera jornada del VII Torneig de Pasqua, on la igualtat ha estat màxima i els finalistes dels dos grups no s’han decidit fins al darrer partit en ambdós grups. En el cas del grup A el finalista ha resultat ser el Serverense, que necessitava guanyar el darrer partit per una diferència major de 2-0, ja que en cas contrari passava el Cardassar, finalment la viscòria per 6-1 davant el S’Horta ha donat el pas a la final al Serverense.

Per altar banda, la igualtat ha estat màxima en el grup B, on els dos primer partits han acabat en empat a 0 gols i, el darrer en empat a 1 gol, classificant-se per a la final el Porto Cristo per haver marcat el gol més ràpid. per tan el Porto Cristo serà el rival del Serverense a la final de dissabte a les 19’30 hores en la categoria Benjamí «A».

Volem donar la enhorabona a tots els equips participants, Cardassar, S’Horta, Barracar i Atº manacor, així com als dos finalistes, Porto Cristo i Serverense, pel bon nivell i el gran espcetcle que ens han oferit, demostrant que tots i cadascun d’ells són bons equips. També els hem de felicitar pel seu exemplar compotamnet i esportivitat durant tot el torneig.

Demà, a aprtir de les 10’00 hores del matí i sense interrupció fins a les 22 hores es jugarà la segona jornada d’aquesta fase prèvia al Camp de Futbol Municipal de Ses Comes de Porto Cristo.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com