10 d’abril entre ESPANYA vs ESLOVÀQUIA

8 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala

Amb motiu del proper partit internacional de dimarts dia 10 d’abril entre ESPANYA vs ESLOVÀQUIA l’Ajuntament de Palma, La Real Federació Espanyola de Futbol, el Club Fisiomedia Manacor i la Federació de Futbol de les Illes Balears volem informar-vos de LA GRAN FESTA DEL FUTBOL SALA.

 

Aprofitant, la visita a l’illa dels jugadors de la Selecció Espanyola de Futbol Sala Campiona d’Europa (Miguelín, Torras, Aicardo…) farem una festa especial a la sala d’actes de l’AQUARIUM de Palma dirigida a tots els nins i nines que els hi agradi o vulguin conèixer aquest esport.

 

Dilluns dia 9  d’abril de 12.00 h a 13.00 h  tots els jugadors firmaran pòsters, camisetes, etc a tots els assistents. També es podran fer fotos amb els seus ídols.

 

A més a partir de les 11.30 h hi haurà entrega de pòsters, castells inflables i moltes més activitats divertides.

 

En motiu d’aquest acte, l’AQUARIUM farà un descompte especial a totes les persones que vulguin visitar les instal·lacions (l’entrada només costarà 11€ en lloc de 20€, tant per infant com per adult).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com