El Físics Shotokan organitza el primer curs de kárate del 2012 amb José Puertas

11 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

Per el proper cap de setmana, el Físics Shotokan ha organitzat el primer curs de la temporada de mans del estratega i membre del “Equip de Tecnificació de Físics Ciutadella” José Puertas, qui impartirà com en cada ocasió que es desplaça de Barcelona a Ciutadella, unes magistrals lliçons per a més 70 karatekes, des del divendres 13 al diumenge 15 en les instal•lacions de Físics Ciutadella.

El curs que impartirà José Puertas amb el competidor ciutadellenc Dani Pérez com a ajudant, contarà amb diferents sessions, des de les més bàsiques amb els karatekes més joves, des de 7 anys, un altre grup amb els majors de 14 anys i altres tandes més específiques i intenses per els competidors. El màxim beneficiat del esdeveniment d’aquests dies serà el jove “kumitero” Manel Bosch, ja que aquest cap de setmana serà per ell la posta a punt per el nacional. Manel Bosch, junt al altre “shotokaner” Jordan Lee, representaran a Menorca amb la selecció Balear en el campionat d’Espanya que es disputarà a Madrid els dies 21 i 22 d’abril.

Aquest curs, és una activitat més de les que l’ETFC organitza en el seu projecte, conjuntament amb els entrenadors del club, el preparador físic, el psicòleg, la fisioterapeuta i la dietista. Amb aquest equip de professionals i el seu treball, va quedar demostrada la seva eficàcia i beneficis el any passat, en el que el rendiment físic i les millores tècniques varen plasmar-se en els resultats dels diferents campionats de Menorca, Balears, d’Espanya inclús d’Europa. Per aquesta raó els directius del Físics Shotokan Pere Calafat i Shuto Triay, han decidit després d’uns mesos de inactivitat, reprendre el projecte amb més disciplines esportives i incrementant el servei de dietètica i nutrició.

Informa: Deporte Balear  fuente: esportsmenorca.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com