TERCERA DIVISIÓ. MONTUIRI 4 – FERRE 0.

14 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
El trio arbitral con los capitanes del partido

L’equip de tercera ha perdut en el camp del Montuiri per 4 a 0, la qualitat dels mallorquins en atac amb jugadors com Lucas Pou i Aitor Pons ha estat una dificil papeleta per el nostre equip, el partit no havia començat malament ja que hem controlat el partit durant el primer quart d’hora peró el Montuiri tenia molt perill quant arribava a porteria mostrant una bona efectivitat, en el minut 21 han conseguit el primer gol després ha estat mes dificils ja que ens hem trobat amb una solida defensa que ha dificultat el nostre joc d’atac, ha costat trobar espais, en tot moment l’equip ha lluitat per contrarrestar la qualitat del Montuiri i es que a pesar de la derrota hem fet un gran desgast, el problema es la dificultat de lluitar contra equips amb aquesta qualitat, el segon gol ha arribat en el minut 42 a poc del descans, el partit quedava molt dificil peró l’equip ha seguit lluitant durant el segon temps per poder marcar algun gol, ells han esperat a la contra per marcar 2 gols mes, el primer en el minut 18 i el darrer a 3 minuts del final, per l’actitud de l’equip el resultat ha estat una mica abultat ja que en tot moment hem donat la cara.
La setmana que ve una altra dificil sortida en el camp del Santanyi, peró l’equip continuara lluitant mentres matematicament hi hagui opcions.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com