Tòfol Castanyer s’imposa a la cursa de 66 quilòmetres de l’Ultra Trail

24 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

El solleric Tòfol Castanyer va demostrar dissabte una vegada més que és millor de l’especialitat. L’atleta de la vall es va imposar a la cursa de 66 quilòmetres de l’Ultra Trail Serra de Tramuntana, que es va disputar entre Valldemossa i Pollença.

Castanyer va completar el recorregut en un temps de 5:40:56, establint un rècord en els quatre anys d’història d’aquesta cursa. El segon classificat va arribar a Pollença gairebé una hora després que els de la vall.

Nombrosos sollerics participaren en aquesta modalitat, així com a la seva germana major, l’Ultra Trail Serra de Tramuntana, que va transcórrer entre Andratx i Pollença en un recorregut de 106 quilòmetres. En aquesta cursa el guanyador va ser el pobler Miquel Capó, que va baixar de les dotze hores i aturà el cronòmetre en 11:51:59.

http://www.saveu.cat

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com