EL MILLOR VOLEI NACIONAL ES DONARA CITA A SOLLER EL MES DE MAIG

25 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: Eventos, Volley
El CVS esta acabant de definir un torneig de categories infantil i cadet que reunirà equips masculins i femenins dels millors clubs nacionals. Entre ells tambe hi trobarem els millors clubs balears

com el CV Bunyola, el Sant Josep Obrer o el CV Pòrtol, tot i que encara no esta tancada la llista de participants.

La cita sera el proper cap de setmana del 5 i 6 de Maig i el format del torneig en les diferents categories dependrà de l’inscripció final.
Han confirmat la seva assistència

diferents equips de clubs catalans de llarga tradició en el volei nacional i que sempre ocupen les places d’honor en les diferents categories i que suposa una gran satisfacció i alegria entre la familia del volei solleric.

El CV Sant Cugat, el CVB Barça i el CV Vall d’Hebron presentaran equips en totes les categories, que segur faran disfrutar als assitents.

Tambe cal destacar que, probablement

el dissabte dematí, es celebrarà una jornada tècnica de volei en que es compartirà amb els tècnics convidats els diferents punts de vista en quant a la metodologia i planificació de la feina en els diferents clubs.

A mida que es concretin mes aspectes de la competició anirem informant i penjant calendari i horaris de les diferents activitats.

L.V.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com