ACABA EL TORNEIG NACIONAL AMB GANES DE MES

7 mayo 2012 | Por Redacción | Categoria: Volley

Despres de tres dies de «non stop», ha arribat la calma a Son Angelats.
Diumenge migdia, es mesclaven les cares de cansament amb les de satisfacció pel bon gust que ha deixat el que ha estat la primera experiència del CVS en aquest tipus de Torneig. Tots els assitents i organitzadors acabaren amb ganes de mes.

Els guanyadors finals en cada categoria foren :
INFANTIL MASCULI : El CV Pòrtol i el CV Sóller quedaren empatats a victòries i a nombre de sets i compartiren la primera posició. Els dos acabaren amb 3 victòries i 1 derrota.
INFANTIL FEMENI : Sant Josep Obrer acabà en la segona posició amb 3 victòries i 1 derrota i el Sant Cugat quedà primer aconseguint el ple de 4 victòries.

CADET-JUVENIL FEMENI : La segona posició fou pel Sant Cugat Juvenil amb 4 victòries i 1 derrota i la primera pel CV Sóller A amb ple de 5 victòries.

Cal destacar que durant els tres dies, els jugadors han pogut jugar en condicions similars a les que es troben en Campionats d’alt nivell en que l’ambient, amb el públic, musica, crits i renou, canvien significativament l’estat anímic dels jugadors.

Els tres dies de competició han estat una festa del voleibol amb 39 encontres jugats per 20 equips de 6 clubs mallorquins i 1 club català.
A mes s’ha celebrat una trobada d’escoletes de voleibol i la xerrada entre una quinzena de tècnics de diferents clubs en que els convidats catalans ens contaren com fan feina al seu club i de la que tots els assistents en prengueren bona nota.
Sense cap dubte, aquesta iniciativa, impulsada per Felip Reynes, serà la primera de moltes. La resposta de tots els membres del club, dels pares, del públic, dels participants i de les diferents institucions convida a repetir intentant millorar en tot lo possible.
Des del CVS es vol agraïr a tots els que han fet possible el Torneig, la seva aportació desinteressada i les facilitats donades per l’Ajuntament, Federació Balear, estament arbitral que s’ha desplaçat a Sóller fins i tot el diumenge a les 7:30 h del matí per col-laborar en el bon funcionament dels partits. A tots els participants, especialment a la gent de Sant Cugat, al públic, a tota la familia del CVS i especialment al Cadet femení A i els seus pares que ho han posat tot perque els tres dies fossin una vertadera festa del voleibol.

Des d’aquí moltissimes gràcies i fins la propera!!…..

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com