5 ÀNIMES DEL BÀSQUET FELANITXER, DIUEN ADÉU A LA CISTELLA

16 mayo 2012 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto

Aquests cap de setmana ha estat una mescla de sentiments molt intensa pel bàsquet felanitxer. Alegria per la gran fase jugada al campionat de Mallorca, i tristesa perquè fins a 5 “alma mater” ens deixen enguany. Les rialles i els plors feren emocionar a tota l’afició blava que es desplaçà per veure el darrer partit d’aquestes nines.

.

.

.


banquillo1
El seu entrenador, representant el club Joan Capó, mitjançant aquest article vol fer pública la seva gratitud i donar l’enhorabona a totes elles. Les estimades jugadores són Antònia Sunyer (núm. 7), Agustina Adrover (núm. 15), Manoli Sierra (núm. 5), Victòria Rigo (núm. 4) i Eulàlia Oliver (núm. 9).

banquillo2

Gairebé tota una vida al club totes elles. Les 5 han jugat un any més a l’equip de 1a Autonòmica realitzant una temporada extraordinària. Recordant que elles foren la base de l’equip que aconseguí l’ascens a Nacional anys anteriors, enguany s’han comportat, igual que la resta de l’equip, com a autèntiques campiones, i han brodat una temporada meravellosa.

defensa

Com a curiositat dir que ja fa uns anyets, fou la pròpia Antònia l’entrenadora de la resta a cadets, quines coses…
banquillo3
A la fase aconseguiren dues victòries quedant empatades amb l’Alcúdia i el Campos, el bàsquet average directe entre les implicades ens deixà terceres. Llàstima, si s’hagués fet global erem campiones!

foto equip2

Aprofitam per donar l’enhorabona i sort a l’Alcúdia pel primer lloc i al Campos per la classificació. Sense oblidar al Sóller que fins al darrer partit lluità de valent. Realment va ser una fase on se va respirar molt de bàsquet, tensió al màxim exponent.

foto equip

La gran capitana, n’Antònia (17 temporades i 3054 punts) l’any passat va intentar retirar-se, però no la vàrem deixar partir… la convencérem per acompanyar-m’hos un any més. Ha estat un any dur per a ella, ja que a mitjan de temporada patí una lesió que la tingué aturada 3 mesos de competició. Novament ens donà a tots un exemple de compromís i va lluitar per recuperar-se abans de finalitzar la temporada.

foto antonia

Així idò, ha pogut jugar el final de lliga i la fase, a més a més sent una de les millors jugadores a aquesta fase final. Sempre amb una paciència enorme contra les rivals, i aquella cara quan fa una cosa ben feta de: Ho veus míster!?.

N’Agustina (17 temporades i 1715 punts) que dins el club, a més de ser jugadora, és entrenadora, coordinadora d’escoleta i directiva, ho tendrà una mica més difícil allunyar-se tant de la cistella. I encara ben segur que la veurem per les pistes mallorquines. Sempre a disposició pel que faci falta, ha estat i serà un referent del Joan Capó.

foto agustina

Dins pista capaç de jugar per dins i fora, lluitant cada pilota dividida com si fos la darrera, celebrant cada cistella seva o d’una companya, serà molt mal de fer que surti una jugadora igual. La seva lluita de dreta i pel terra, com si fos una gladiadora li ha provocat mil cops blaus, encara que no l’han frenada mai!

Na Manoli (17 temporades i 2133 punts), és una de les jugadores més carismàtiques del club, jugant sempre agressiva i tan dolça com a persona, dialogant a cada acció amb els àrbits… És tot un exemple per a les més joves. Sense cap dubte la trobarem a faltar molt. Les seves celebracions de futbolista als triples són inoblidables!

foto manoli

Na Victòria (7 temporades i 701 punts) va arribar des d’un equip veïnat, però tot d’una va ser una més de l’equip i del club, i amb els anys una de les capitanes. Dins pista sempre donant el 100% a cada acció, una jugadora de caràcter que serà mal de suplir. Les seves dedicatòries passaran a la història, el dit que ens guia!

foto victoria

N’Eulàlia (14 temporades i 1155 punts) sempre ha estat el cervell de l’equip, aportant tranquil·litat a la resta de les jugadores. Ha estat una peça imprescindible i sempre que no poguérem comptar amb ella el conjunt ho va notar. Sempre amb una rialla i un voler millorar constant fins al darrer dia, digna d’admirar. La seves riallotes sempre faran eco dins nosaltres!

foto eulalia

Totes elles són un exemple de compromís i d’esforç. Segur que per a elles ha estat un cap de setmana inoblidable. A més ens vàrem concentrar a un hotelet on també passaren anècdotes per recordar… moltes anècdotes. Entre cistelles, “mejillons”, macarrons, spa, la socorrista del spa, “xuletons” a les 2 del matí, cava, nirvis, la sauna amb sorpresa, i altres herbes… per escriure un llibre… ¡que espectáculo!

En nom del club Joan Capó, i especialment del seu entrenador i companyes i amigues d’equip, moltes gràcies per tot. I recordau, no és un adéu, simplement m’hos veurem a altres llocs, per exemple Villa’s House, Bassacoll Residence,… Vosaltres representareu el Joan Capó per sempre.

Enhorabona!!

foto equip dret


1, 2, 3…Conyac!!
Jaume B.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com