L’hipòdrom de Son Pardo celebra demà la primera jornada del Gran Premi Nacional de trot 2012

19 mayo 2012 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Lloc: Hipòdrom de Son Pardo. Carretera de Sóller, km 3,5. Palma
 
Son Pardo

A partir de les 10 h

Son Pardo acull aquest cap de setmana la gran diada hípica del trot. Els actes començaran demà, a les 10 hores, amb l’obertura de la Fira de Producte i Artesania Mallorquina i la Mostra de Volteig i Passeig, a càrrec de la Federació Hípica de Ponis. Al llarg de la jornada també hi haurà activitats infantils com el castell inflable per al·lots a les instal·lacions del recinte hípic.
La Fira de Producte Mallorquí i Artesania de Mallorca amb la participació de més d’una dotzena d’expositors romandrà oberta durant tot el cap de setmana. La mostra oferirà als visitants gran varietat de productes d’artesana típica de Mallorca i del món dels cavalls, així com de la gastronomia de l’illa.
 
A partir de les 15,30 h
La jornada de carreres començarà a les 16,00 hores. El IV Gran Premi d’Egües serà el plat fort de la reunió de dissabte. Aquesta cursa, la millor dotada de la jornada, es disputarà a les 18,55 hores i repartirà en premis 12.000 euros. Cal destacar també el premi Dart Hanover, per a nacionals de 6 i més anys, que tendrà lloc a les 18,30 hores, i el Premi Diluvi, per a nacionals de 4 i 5 anys, que es disputarà a les 19,20 hores, ambdós dotats amb 5.000 euros.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com