CONSTÀNCIA-VILLARROBLEDO

24 mayo 2012 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

CONSTÀNCIA-VILLARROBLEDO, històric partit pel món constancier, ja que 24 anys després d´aquell trist CONSTÀNCIA-BADIA CALA MILLOR a on el CONSTÀNCIA va perdre la 2ª B en un final molt polèmic i amb una invasió de camp al NOU CAMP D´INCA que durant molt de temps va ser mostrada a televisions d´Espanya i Europa  per la seva trist espectacularitat, el club d´Inca es troba a un sol pas de tornar-se col.locar en un escalafó més alt i acord a la seva història (11 temporades a 2ª divisió A i un play off d´ascens a 1ª divisió).

El club d´Inca ha viscut durant aquest darrers 24 anys més de 10 intents d´ascens tots ells frustrats. La moral dels seguidors blanc i negres s´ha anat minvant a poc a poc i l´ascens a 2ª B s´havia convertit en un gran desig per alhora també com una broma pesada pel complicat que s´ha mostrat.   Ara, aquest diumenge arriba l´oportunitat que els aficionats esperàvem durant tants d´anys.
El partit es juga aquest diumenge dia 27 a les 12:00h.  Les entrades són a 10 € preu únic.  Els socis general, sub25 i jubilat pagan 5 € contra presentació de carnet i els socis col.laborador i honor tenen l´entrada gratuïta.
L´entrada única a 10€ es pot comprar abans si es desitja a ESPARTERIA CAN TONI BLANCOS I CAFÉ ESPORTIU.  Les taquilles del NOU CAMP D´INCA romandran obertes des de les 10:30 hrs del matí.
El club fa una crida als aficionats perque no fallin a la cita més important del seu club en un quart de segle. Endavant Constància!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com