CAMPIONAT DE BALEARS DE PETANCA

1 junio 2012 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Petanca

El proper dissabte 02 de Juny es celebrarà, com cada any, el Campionat de Balears de Petanca per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual. La competició es durà a terme a les Instal·lacions de la Federació de Petanca, començarà a les 09:30h i està previst que finalitzi damunt les 18:00h.

 

.

Quasi un centenar d‚Äôesportistes, dividits en 26 tripletes i dues categories (normalitzada i adaptada) representaran als seg√ľents clubs: Amadip-Esment, Aproscom, Blau, Estel Nou, Joan XXIII, Mater-Isla i Prodis.

 

Val a dir que les instal¬∑lacions estaran obertes al p√ļblic que vulgui gaudir de la competici√≥.

 

Recordar que aquest campionat està organitzat per Aedim (Associació Esportiva de Discapacitats Intel·lectuals de Mallorca) amb la col·laboració de la FBP (Federació Balear de Petanca), coordinat por la Febed (Federació Balear de Esports per a Persones amb Discapacitat) i patrocinat pel Govern de les Illes Balears.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com