Demà I Interclubs Físics inicía sa lliga de karate a Ciutadella

1 junio 2012 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

Demà dissabte 2 de juny, el gimnàs Físics Ciutadella i el club Físics Shotokan, inicía una lliga de karate

d’estiu, “I INTERCLUB FÍSICS”.

Es contará amb la participació de uns 50 competidors del propi club, en edats compreses entre 8 i 18 anys, també sa convidat a la resta de clubs de Menorca del quals s’espera a una vintena de karatekes més.

Des de la direcció de Físics i de Shotokan, us convidam a presenciar aquesta nova iniciativa esportiva, al temps que us brindam que si esteis interessats en donar difusió de tal esdeveniment i per tant voleu més informació, que us poseu en contacte amb el propi club i amb Jesús Triay.

esportsmenorca.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com