CAMPEONATO DE BALEARES DE PETANCA

5 junio 2012 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Petanca

CAMPEONATO DE BALEARES DE PETANCA

 

Casi un centenar de deportistas, representantes de los clubs: Amadip-Esment, Aproscom, Blau, Estel Nou, Joan XXIII, Mater-Isla y Prodis, participaron el pasado sábado 02 de Junio en el Campeonato de Baleares de Petanca para Personas con Discapacidad Intelectual, que se llevó a cabo en las  instalaciones de la Federación Balear de Petanca a lo largo del día.

 

El campeonato constaba de dos categorías: categoría A (normalizada) y categoría B (adaptada). Los resultados finales fueron los siguientes:

Categoría A

  • 1ª posición y medalla de oro: Club Esportiu Aproscom, de Manacor, con los deportistas: Aina Muñoz,  Diego E. Marçal, Juan Bauçà y Juan Duran.
  • 2ª posición y medalla de plata: Club Esportiu Amadip-Esment, de Palma, con los deportistas: Francisca Cerd, Cristobal Delas y Ramon Belmonte.
  • 3ª  posición y medalla de bronce: Club Esportiu Estel Nou, de Sóller, con los deportistas: Ángeles Bolívar, Juan Bisbal y Juan Bauçà.

 

Categoria B

  • 1ª  posición y medalla de oro: Club Esportiu Amadip-Esment, de Palma, con los deportistas: Javier Palau, Juan José Terrassa y Francisco González.
  • 2ª  posición y medalla de plata: Club Esportiu Estel Nou, de Sóller, con los deportistas: Catalina Rullán, Luís Abad y Martí Valls.
  • 3ª  posición y medalla de bronce: Club Esportiu Aproscom, de Manacor, con los deportistas: Mª José Albertí, Francisca Bestard, Miquel Mora y José Luís Sáez.

 

Recordar que este campeonato estaba organizado por la Aedim (Asociación Deportiva de Discapacitados Intelectuales de Mallorca), coordinado por la Febed (Federación Balear de Deportes para Persones con Discapacidad y patrocinado por el Govern de les Illes Balears.

 

Cabe decir que este evento fue posible gracias a la magnífica colaboración de la FBP (Federación Balear de Petanca) y a sus voluntarios, los cuales participaron de una manera completamente voluntaria y altruista. La FBP trabaja, juntamente con la Aedim, para que estos deportistas avancen hacia una competición normalizada y dentro de la integración.

 

CAMPIONAT DE BALEARS DE PETANCA

 

 

Quasi un centenar d’esportistes, representants dels clubs: Amadip-Esment, Aproscom, Blau, Estel Nou, Joan XXIII, Mater-Isla i Prodis, participaren el passat dissabte 02 de Juny en el Campionat de Balears de Petanca per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual, que es va dur a terme a les instal·lacions de la Federació Balear de Petanca al llarg del dia.

 

El campionat constava de dues categories: categoria A (normalitzada) i categoria B (adaptada). Els resultats finals foren els següents:

Categoria A

  • 1a posició i medalla d’or: Club Esportiu Aproscom, de Manacor, amb els esportistes: Aina Muñoz,  Diego E. Marçal, Juan Bauçà i Juan Duran.
  • 2a posició i medalla de plata: Club Esportiu Amadip-Esment, de Palma, amb els esportistes: Francisca Cerd, Cristóbal Delas i Ramon Belmonte.
  • 3a posició i medalla de bronze: Club Esportiu Estel Nou, de Sóller, amb els esportistes: Ángeles Bolívar, Juan Bisbal i Juan Bauçà.

 

Categoria B

  • 1a posició i medalla d’or: Club Esportiu Amadip-Esment, de Palma, amb els esportistes: Javier Palau, Juan José Terrassa i Francisco González.
  • 2a posició i medalla de plata: Club Esportiu Estel Nou, de Sóller, amb els esportistes: Catalina Rullan, Luís Abad i Martí Valls.
  • 3a posició i medalla de bronze: Club Esportiu Aproscom, de Manacor, amb els esportistes: Ma José Albertí, Francisca Bestard, Miguel Mora i José Luís Sáez.

 

Recordar que aquest campionat estava organitzat per l’Aedim (Associació Esportiva de Discapacitats Intel·lectuals de Mallorca), coordinat por la Febed (Federació Balear de Esports per a Persones amb Discapacitat) i patrocinat pel Govern de les Illes Balears.

 

Cal dir que aquest esdeveniment va ser possible gràcies a la magnífica col·laboració de la FBP (Federació Balear de Petanca) i als seus voluntaris, els quals hi participaren d’una manera completament voluntària i altruista. La FBP treballa, juntament amb l’Aedim, per a que aquests esportistes avancin cap a una competició normalitzada i dins la integració.

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com