Programa de festes ascens Lliga Endesa 2012

9 junio 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

‚ÄúPerqu√® ens ho hem guanyat!‚ÄĚ El Menorca B√†squet torna a la Lliga Endesa per la porta gran i ha preparat una s√®rie d‚Äôactes perqu√® tota l‚Äôilla participi d‚Äôaquest nou √®xit del b√†squet menorqu√≠ i balear.

‚ÄúPerqu√® ens ho hem guanyat!‚ÄĚ Aix√≠, en primera persona del plural, que inclou jugadors, cos t√®cnic, abonats, aficionats en general, patrocinadors, col¬∑laboradors, institucions, empleats, consell d‚Äôadministraci√≥… Us esperem!

 

DIUMENGE 10 DE JUNY

 

18:10.- Arribada de l’expedició del Menorca Bàsquet a l’Aeroport de Menorcza amb el vol UX 6019 Barcelona-Maó, amb els herois de l’ascens 2012 a la Lliga Endesa: els jugadors i el cos tècnic.

 

DILLUNS 11 DE JUNY

 

20:00.- Sortida del Pavelló Menorca del tren de l’ascens a la Lliga Endesa amb els jugadors, cos tècnic i resta de membres de la SAD. Recorregut pels carrers principals de Maó.

 

20:00.- Inici de la celebració popular de l’ascens a la Lliga Endesa amb DJ a la Plaça Constitució de Maó.

 

20:30.- Arribada i recepció oficial a l’Ajuntament de Maó. Sortida al balcó del consistori i celebració amb l’afició.

 

DIMARTS 12 DE JUNY

 

18:30.- Recepció oficial al Consell Insular de Menorca.

 

DIMECRES 13 DE JUNY

 

19:30.- ProAm de bàsquet a Bintalfa. Activitat organitzada, via invitació, a patrocinadors, directius i mitjans de comunicació, que es mesclaran amb els membres del primer equip per jugar partidets de bàsquet i tancar una temporada històrica.

 

21:30.- Còctel de celebració de l’ascens a la Lliga Endesa al Dinky Lounge, gentilesa del patrocinador S’Algar Hotels, amb els patrocinadors, autoritats, jugadors, cos tècnic i resta de professionals i col·laboradors del club.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com