Programa de festes ascens Lliga Endesa 2012

9 junio 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

“Perquè ens ho hem guanyat!” El Menorca Bàsquet torna a la Lliga Endesa per la porta gran i ha preparat una sèrie d’actes perquè tota l’illa participi d’aquest nou èxit del bàsquet menorquí i balear.

“Perquè ens ho hem guanyat!” Així, en primera persona del plural, que inclou jugadors, cos tècnic, abonats, aficionats en general, patrocinadors, col·laboradors, institucions, empleats, consell d’administració… Us esperem!

 

DIUMENGE 10 DE JUNY

 

18:10.- Arribada de l’expedició del Menorca Bàsquet a l’Aeroport de Menorcza amb el vol UX 6019 Barcelona-Maó, amb els herois de l’ascens 2012 a la Lliga Endesa: els jugadors i el cos tècnic.

 

DILLUNS 11 DE JUNY

 

20:00.- Sortida del Pavelló Menorca del tren de l’ascens a la Lliga Endesa amb els jugadors, cos tècnic i resta de membres de la SAD. Recorregut pels carrers principals de Maó.

 

20:00.- Inici de la celebració popular de l’ascens a la Lliga Endesa amb DJ a la Plaça Constitució de Maó.

 

20:30.- Arribada i recepció oficial a l’Ajuntament de Maó. Sortida al balcó del consistori i celebració amb l’afició.

 

DIMARTS 12 DE JUNY

 

18:30.- Recepció oficial al Consell Insular de Menorca.

 

DIMECRES 13 DE JUNY

 

19:30.- ProAm de bàsquet a Bintalfa. Activitat organitzada, via invitació, a patrocinadors, directius i mitjans de comunicació, que es mesclaran amb els membres del primer equip per jugar partidets de bàsquet i tancar una temporada històrica.

 

21:30.- Còctel de celebració de l’ascens a la Lliga Endesa al Dinky Lounge, gentilesa del patrocinador S’Algar Hotels, amb els patrocinadors, autoritats, jugadors, cos tècnic i resta de professionals i col·laboradors del club.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com