EL GOVERN BALEAR VOL CONTINUAR SUVBENCIONANT ELS VIATGES INTERILLES

11 junio 2012 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol
.

El president de la FFIB se va reunir amb els clubs afectats pels viatges entre les illes per explicar-los les reunions que ha mantengut amb el director general d’Esports. Javier Morente va assegurar a Miquel Bestard que les partides per pagar els desplaçaments dels equips ja estan aprovades.

Els representants dels clubs escoltaren amb atenció les explicacions del president, que des de fa mesos manté reunions amb els responsables de la Comunitat Autònoma en aquesta qüestió dels viatges dels futbolistes en competicions oficials. Bestard va explicar que el director general d’Esports des de sempre s’ha mostrat interessat en mantenir la subvenció als viatges i que li ha comunicat que les partides asignades estan ja ratificades per la intervenció del Govern Balear i que, per tant, se abonaran tots els desplaçaments interilles.

Ara falta decidir la forma en què se gestionaran aquests pagaments (pot ser a través d’un concurs, d’un grup d’empreses de viatges o d’anticipaments per part de la FFIB).

Bestard va recordar als clubs que fa 4 anys que des de la Federació balear s’està solucionant la qüestió de les despeses dels desplaçaments interilles, que de cada any abarquen a més equips i més competicions. Sempre s’han trobat solucions, fins i tot des d’octubre de l’any passat, quan el Govern Balear va manifestar que, per la crisi, no hi havia pressupost.

Els clubs varen quedar molt satisfets per les explicacions i varen coïncidir amb el president en la necessitat que hi ha de reduïr costos en totes les partides, i que s’han de dur a terme iniciatives per ajudar les economies dels clubs, com la idea de constituïr una central de compres de material esportiu.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com