CD MANACOR PREBENJAMI CAMPIÓ DE MALLORCA

20 junio 2012 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

La setmana passada es va celebrar a les instal·lacions deportives de Binissalem el campionat de Mallorca de la categoría Prebenjamí.

–          Dimecres 13 de juny, quarts de final.

L´equip manacorí s´enfrontà a L´Aquarius Campos, campió del grup G amb un resultat final de 5-2, practicament durant tot el temps l´equip manacorí va tenir el control del partit, reflectat en el resultat final. Cal destacar l´actuació del porter manacorí Guillem Caldentey ja que era el primer pic que es posava davall els pals degut a la lesió del porter Dani, el gols vàren ser obra de Lluis Orell (3) Pau Sureda i Joan Nadal.

 

–          Divendres 15 de juny, semifinal

Partit molt disputat enfront d´un rival molt competitiu, el Poblenc, va ser un partit quasi impropi d´aquestes edats, ja que la intensitat va ser màxima per part dels dos conjunts. En primer lloc es va avançar el Manacor en un gol en propia porta del Poblenc en una centrada desde la banda esquerra de Gerard, llavors el poblers s´avançaren amb dos gols dins el darrer quart i quan practicament faltaven 3 minuts en una jugada molt ben trenada per part de l´equip manacorí va ser finalitzada en gol per en Joan Nadal. Remarcar que en el darrer minut l´àrbitre no va pitar un clar penalt a favor de l´equip manacorí, el que va dur als llançaments de penalts per el desempat. Sembla mentida que un àrbitre de 3ª divisió no sàpiga controlar un partit de prebenjamins.

A la tanda de penalts en Guillem Caldentey va aturar amb una gran estirada el primer penalt xutat per el Poblenc, i per part manacorina marcaren Lluis, Joan Galmés i Andreu Ordines, tots 3 xutant amb una gran serenitat i ajustats al pal, donant així el passe a la final.

–          Dissabte 16 de juny, final campionat de Mallorca

A les 10h. del matí es va disputar la gran final contra el Son Caliu, campió del grup C. l´equip manacorí va sortir molt enxufat en el partit i en el descans ja dominava en el marcador per 3-0, tenint el partir controlat en tot moment, el Son Caliu, equip que en tot moment intentaba jugar la pilota, cosa a agrair, en cap moment va poder superar els pupils den Guti, llevat d´una falta a llarga distancia on marcà el gol de l´honor, quedant el resultat final amb un 6-1 gols de Andreu Ordinas (3) Pau Sureda2 i Lluis Orell , i proclamant-se merescuda i justament CAMPIONS DE MALLORCA.

La plantilla que ha proporcionat l`èxit cap al club manacorí està formada per els següents jugadors: Dani González, Alex Torres, Joan Miquel, Joan Galmés, Gerard Alborch, Joan Nadal, Andreu Ordines, Pere M Nicolau, Tomeu Nadal, Guillem Caldentey, Pau Sureda i Lluis Orell.

 

Recordar que dissabte 23 de juny jugaran la final del Campionat de Balears a les 10,45h a les instalacions de la Penya Arrabal, conta la Penya Blanc i Blava equip campió d´Eivissa.

Desde aquí desitjam sort a l´equip manacorí, representant de l´illa de Mallorca

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com