PEP SANSÓ, DEL MALLORCA AL BALEARS

20 junio 2012 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol

SERRA FERRER LI HA DESITJAT ÈXITS
El director de l’Escola d’Entrenadors de la FFIB, Pep Sansó, continua afegint etapes a la seva carrera professional. Ara entrenarà un equip de Segona B, l’Atlètic de Balears, després de passar pel cos tècnic del Reial Mallorca, on dirigia el Juvenil B. Llorenç Serra Ferrer li va desitjar sort en aquesta nova etapa.

Sansó surt del Mallorca, on ha deixat molts d’amics, per la porta gran. La pàgina web del club li ha dedicat aquestes paraules:

 

«Pep Sansó, fins ara entrenador del Juvenil Nacional Autonòmica del RCD Mallorca s’apropava aquest dimecres a l’Iberostar Estadi per acomiadar-se. El tècnic emprèn un nou projecte en la banqueta de l’Atlètic Balears, tancant així una etapa molt exitosa de dos anys en el Club.

El Director Esportiu i màxim accionista Llorenç Serra Ferrer rebia a Sansó en el seu despatx de l’Iberostar Estadi. A la sortida de la reunió es feien una foto junts donant mostra de la bona relació entre tots dos. Sansó deia instants després que “ha estat un autèntic plaer haver fet feina amb Llorenç durant aquest temps”. Així mateix afegia que “em qued amb molts records bons d’aquesta etapa perquè Llorenç és una persona amb un caràcter genial” i reconeixia “haver après molt d’ell”.

Pep Sansó arribava al RCD Mallorca l’estiu de 2010 amb el repte si es fes càrrec de la direcció del futbol formatiu. Després d’un primer any es decidia que per al següent seria l’entrenador del Juvenil B mallorquinista; categoria del que és bon coneixedor per la seva trajectòria anterior en banquetes com el del San Francisco. Com a entrenador complia de la millor manera aconseguint ser campions de Lliga amb quinze punts d’avantatge sobre el segon, el Menorca.

Sansó s’acomiadava desitjant “tota la sort del món al Mallorca” .

Des del Club; directiva, empleats i afició li enviam els millors desitjos perquè emprengui amb força aquest nou projecte. Així mateix volem agrair-li la seva entrega i dedicació en els seus dos anys com a mallorquinista.

Molta sort Pep!»

El president de la FFIB, Miquel Bestard, també va felicitar el seu col·laborador i li va desitjar èxits al davant de l’Atlètic Balears.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com