DILLUNS COMENÇÀ EL CAMPUS D’ESTIU DEL CLUB BÀSQUET MANACOR AMB UN GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ.

27 junio 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Dilluns passat s’inicià el VIII Campus d’estiu organitzat pel Club Bàsquet Manacor. Cinquanta nines i nins de Manacor i pobles veïns han fet la seva inscripció esperant passar una setmana divertida jugant a l’esport de la cistella.

Els joves jugadors i jugadores han estat dividits en diferents grups de treball.

El grup de nins i nines més petits ho dirigeixen na Joana Adrover i na Marina Martínez i compten amb l’assessorament i amb l’ajuda d’en Xisco Miró. Basant-se en el joc i en el treball de la psicomotricitat aquest grupet d’infants anirà coneixent el nostre esport d’una manera lúdica i divertida.

El grup de jugadors pre-minis és dirigit per en Llorenç Carreres ajudat per en Joan Antoni . Amb aquest grup es treballaran molt els aspectes tècnics del joc i els entrenadors intentaran que acabin el campus amb una bona rialla, una bona suada i amb una millora individual del seu fonaments.

Amb una mica més d’experiènci i amb uns anys més, hi ha el grup mini, que dirigit per na Catalina Serra i na Magdalena Puigrós amb l’ajuda d’en Ricard Rubinat aprendran conceptes nous i perfeccionaran els seus fonaments tècnics, tàctics i de ben segur es divertiran moltíssim.

D’altra banda, la part femenina del campus és dirigida per en Toni Llodrà ajudat per en Tomeu. Aquest grup de nines treballarà al llarg de la setmana diferents aspectes tècnics i tàctics del joc, intentant millorar individualment i també en el treball col·lectiu.

Finalment, en Tomeu Oliver amb l’ajuda d’en Roque i en Miquel treballen amb el grup de nins en edat infantil i cadet que, d’igual manera que el grup femení, treballaran el perfeccionament de fonaments bàsics del joc individual i col·lectiu.

Tots els grup, a més de treballar els aspectes tècnics i tàctics del bàsquet, també realitzaran competicions de 1c1, 2c2, 3c3, tir i domini de pilota que finalitzaran dissabte amb les finals i la consecució de trofeus pels equips i jugadors i jugadores amb més encert al llarg de la setmana.

 

Des d’aquestes pàgines cal agrair a tots el pares i mares la confiança dipositada en la nostra feina i també agrair a FRUITES TONI POMAR la seva col·laboració fent possible que tots els nins, nines i entrenadors i entrenadores poguem berenar d’una bona fruita ben fresqueta!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com