FINAL DE CURS ESCOLA “MÁS QUE TENIS”

29 junio 2012 | Por Redacción | Categoria: Tenis

Demà dissabte 30 de juny es durà a terme el final de curs de l’escola de tenis, que pertany al programa d’Special Olympics-Feaps Balears que colabora amb la Fundació Rafa Nadal, i que organitzava Aedim (Associació Esportiva per a persones amb Discapacitat Intel·lectual) juntament Febed (Federació Balear d’Esports per a persones amb Discapacitat), amb el patrocini del Consell i de Govern de Mallorca.

Tots els alumnes que durant tot l’any han assistit a aquest curs realitzaran una competició per nivells, seguida de la corresponent entrega de premis.

L’ esdeveniment es realitzarà al Centre de Tecnificació de Tenis de Manacor, des de les 10 del matí i fins a migdia.

 

Cal recordar que aquest programa va començar en 2010, quan es va firmar un conveni de colaboració entre Special Olympics i Fundació Rafa Nadal amb l’objectiu de promocionar el tenis entre els esportistes amb discapacitat intel·lectual.

L’any 2011 es va promoure la creació d’escoles esportives per als nins i joves amb discapacitat intel·lectual i afavorir així el seu desenvolupament i integració amb la resta de la societat.

El projecte duu el nom «Más que tenis» i fou presentat oficialment a Manacor l’any 2010 per en Rafa Nadal, en un clinic en el qual compartí entrenament amb un grupo d’esportistes.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com