Punt i final

3 julio 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

 

La cosa pinta malament
per al futur més immediat de l’Escolar
Ha costat, però la temporada ha acabat. I com ha acabat! La desfeta de la Directiva en l’aspecte esportiu és per recordar o per emmarcar. Tan sols s’han perdut dues categories, primer els cadets, i divendres passat el juvenils perdien la categoria de Preferent i el primer equip es va quedar a les portes de la promoció a 3ª Divisió, mentre que certs directius ens venien la moto, abans de començar la temporada, que pujaríem a 3ª. Però es necessita més implicació per a aquestes fites.

Lo dels cadets, era enguany o l’any que ve, el fet de perdre la categoria. I per intentar salvar als juvenils, es van carregar totes les expectatives de poder salvar la categoria, ja que els jugadors més vàlids pràcticament van passar a formar part dels juvenils o a jugar dos partits cada setmana per falta de jugadors als juvenils.

Lo dels juvenils és de jutjat de guàrdia. Es va començar la temporada amb 18 jugadors i n’han acabat 6 amb fitxa de juvenil, la resta han estat cadets. Això convé que s’ho facin mirar. L’equip necessitava un canvi a la banqueta i es va fer, però massa tard (recordem també els darrers 7 partits en què en Pep Fuster i en Bernat Martí van agafar l’equip de Preferent i es va baixar a 1ª Regional per un punt). En Bernat Martí ha aconseguit uns números espectaculars, l’equip creia en ell i les coses es veien d’una altra manera i mai de la vida es podia entendre que un equip com aquest pogués perdre la categoria. Estic totalment segur que si en Bernat agafa l’equip molt abans de Nadal, no tan sols el salva sinó que hagués donat molta guerra. Els juvenils són el futur més immediat de l’Escolar i els jugadors s’han de sentir importants i estimats pel club i enguany als juvenils els han deixat de la mà de Déu i han passat d’ells olímpicament.

Lo del coordinador dels tres equips (Cadets,Juvenils i Preferent) em sembla que li ha vingut gran i això s’ha reflectit en el rendiment personal al primer equip, i no tan sols enguany, ja que l’any passat fou pitjor. Personalment pens que el que ha de fer és jugar a futbol, que és el que sap fer, i si es vol encarregar de la part física que ho faci del primer equip i la resta que la dugui una altra persona que no entreni cap equip i es pugui centrar en qüestions importants com la de prendre decisions quan fan falta, no quan ja és massa tard.

Ara el problema més gros que té la Directiva és de quina manera fa comptes fer un equip de Juvenils per a l’any que ve, ja que hi ha jugadors que fitxaran per altres equips (com per exemple el Manacor), un per Madrid estudiant, un que acaba el segon any de juvenil, i la resta està per veure si fitxaran per jugar a 1ª Regional tot i que dels sis que quedaven ja tan sols en queden 3.

En definitiva, la cosa pinta malament pelr a futur més immediat de l’Escolar, i amb la pujada de quotes també es veurà afectat el nombre de jugadors. I si no, al temps.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com